Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2009, 21:00   #6
Akdora
Savaşçı Kartal

Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
CEK_BJK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nihat forvet olarak çıkıyor, tabi ki gol bekleyeceğiz. Görevi o olmasa bir maçta niye o kadar pozisyona giriyor? Ben asla nihat'a ya da başka bir futbolcuya küfür edilmesinden yana değilim. Edenleri de şiddetle kınıyorum. Hiçbir insana küfür edilmez işin sonu kötü yerlere varır

utanmak ve saygıdan kastım, bir futbolcu kötü olduğunu biliyorsa çıkıp oynamaz "Hocam formda değilim beni 1-2 hafta beklet" der aynı formda olanın beni oynat demesi gibi. Demek ki nihat iyi olduğunu düşünüyor ki o formayı giyip çıkıyor. Farazi konuşmamak lazım ama belki de formayı kendisi istiyor nerden bilebiliriz. İşte olay burada başlıyor. Bu futbolu oynayıpta hala iyi olduğunu düşünüp sahaya çıkıyorsan o zaman senin ne arkadaşlarına ne seyirciye ne de o formaya saygın yoktur.

gol işine hiç girmek istemiyorum çok çok uzar gereksiz yere sonuçta yorum işi herkes farklı düşünebilir saygı duyarım
Nihattan gol beklemek hakkın arkadaşın buna itirazım yok ama sizde şunu anlayın ki verilen parayı bir kenara koyupta Nihatın hangi şartlar altında bu takıma döndüğünü ne kadar uzun zamandır futboldan uzak kaldığını ve ispanyada oynanılan futboldan sonra buraya alışmasının zaman alacağını keza sezon başı yüklemelerinin bir futbolcu için çok çok önemli olduğunu ama maalesef askerlik sebebiyle bu yüklemelerinde nihata yapılamadığını ve nihatın gerçek kimliğini sahaya yansıtabilmesi için gerçekten vakte ihtiyacı olduğunu ve yine ayrıca ne kadar bahsetmek istemesemde geçen sene eziklere geldiğinde alay ettiğimiz emre gerçeğinin bu seneki performansında olduğu gibi nihatında gerçek kimliğini seneye göstereceğini ve o zamana kadar nihata sabretmemiz gerektiğini ve Nihatın hem geçmiş kariyeri hemde Gerçek BEŞİKTAŞLI olduğunu daha iyi rakamlar verilmesine rağmen eziklere gitmeyerek gösterdiğini unutmamanızı istiyorum.
Ve şunuda bilin ki gerçek nihat ortaya çıktığında bize tek başına bile maçlar kazandırabilecek kadar değerli bir futbolcu olduğunu unutmayın..

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.

profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla