Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2009, 23:11   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ancelotti'nin Duygusallığı Tuttu

Click the image to open in full size.

Milan ile iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Chelsea Menajeri Carlo Ancelotti, Devler Ligi'nde eski takımıyla eşleşmek istemediğini bunun çok duygusal bir buluşma olabileceğini ifade etti.


Chelsea Menajeri Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takımın eşleşeceği kura çekiminde Milan ile karşılaşmak istemediğini söyledi.
"Chelsea-Milan maçı iki taraf için de zorlu olacaktır. Duygusal anlamda çok yüklü bir eşleşme olur" ifadesini kullanan Ancelotti, La Gazzetta dello Sport'a konuştu.

Milan ile iki Şampiyonlar Ligi kupası kazanmış olan Ancelotti, "İtiraf etmeliyim, Şubat'ta Milan ve teknik direktörleri Leonardo ile Stamford Bridge'de karşı karşıya gelmek istemem. Ama bu gerçeklşesirse çok da büyük bir problem değil. Ne de olsa futbol, bu tip durumları karşınıza çıkartabilir" dedi.

TAKVİYE YOK

Afrika Uluslar Kupası sebebiyle yeni yılda Didier Drogba, Salomon Kalou, John Obi Mikel ve Michael Essien'den uzun bir süre yoksun kalacak olan Ancelotti, bu güç kaybını engellemek için yeni transferler yapılmayacağını ve Fabio Borini ve Gael Kakuta gibi isimlerden faydalanacağını belirtti.
Kaynak: Ntvspor
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla