Bize Parası çok ama kafası çalışmayan lazım değil, Zeki ve olan parayı kullanmayı bilen gerçek Beşiktaşlı ve Beşiktaşlılık duruşunu bozmayan bir başkana ihtiyacımız var.. Yıdırım demirören ve Murat Aksuyu kıyaslarsak eğer, bizim başkanımız olacak olan insan Sayın Murat Aksu'dur. "Benim en büyük vaadim Beşiktaş`ı kurumsal ve mali disiplin anlamında çok iyi bir şekilde yönetmek olacaktır. Ben yıldız futbolcu veya sportif başarı vaat etmiyor ve vaat etmeyeceğim. Çünkü Beşiktaş camiasının bunlara karnı tok. Bu camianın beklentisi doğru bir yönetimdir. Biz bu doğru yönetimi yaparsak başarı gelecektir. Ben Barcelona örneğini vermek istiyorum. 2002 yılında onlar da paralı başkan döneminden sıyrılıp, kurumsal yönetime geçtiler. Geldikleri durum ortadadır. Orada bir avukat ve arkadaşları ile değişim sloganı ile yola çıkıyorlar. Kulübü borç batağından çok iyi bir noktaya getiriyorlar. Aynısını biz de çok rahat yapabiliriz". Bu düşüncelere sahip olan insanlar gelsin başkanımız olsun, Sürekli vaat edip, söz veripte sözünü tutmayan insanlar uzak dursun bizlerden ! |