Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2009, 15:08   #208
Toshack
 
Toshack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kesinlikle En başarılısı Gordon Milnedir.Lucescu bize geldiğinde aklı hep gs deydi ve en kötüsü gs deyken at köpek diye hakaret etmişti.Keza Oynattığı ezik defans futbolu ve lazioyaya üst üste 4 maç kaybetmesi hem uefada hem şampiyonlar liginde lucescunun kalitesizliğini gösterir.100.yıl da o kadroyu yılmaz vural bile şampiyon yapardı.

Gordon dan sonra Daumun hakkı da yenmemelidir.Daumla da şampiyon oldu bu takım 1 sene ve ertesi sene gs nin nasıl şampiyon olduğunu ariflerin hakanların penaltılarını herkes biliyor.4 sene üste üste şampiyonluklarının 2 si hakemlerin ahmet çakarların,vahap beyazların işidir.Şerefli ikincilikleri unutmadık daha.

Daumdan sonra kesinlikle toshack dır.Taraftarın sevgilisidir Yokluktan ohenlerle,sellamilerle,del solarla gs yi kupa finalinde yenmiştir Ertuğrul sağlamı stoper oynatması hala akıllardadır.Uzun boylu defansın yok diyerekten ertuğrulu stoper oynatmayı başaran ender hocalardandır.

Nevio Scala bana göre Beşiktaşa gelmiş en kariyerli hocalardandı.Onun da hakkını yememek lazım.İtalya da parmayla yakaladığı başarılar,borrisia dortmunda ki kariyeri ortaydaydı bence nevio scalanın gitmesi o zaman için çok büyük bir kayıptır.

Tigana da fena değildi sonuçta adam hiç yoktan bu rezalet başkan yönetiminde 2 kupa kaldırdı.Serdar Kurtuluş gibi gençleri takıma kazandırdı.Lucescu gibi adam kayırmadı,alt yapıya önem verdi.Hem de bir yabancı olarak alt yapıya bu kadar önem vermesi büyük bir meseledir.Keza Beşiktaşı Beşiktaş yapan her zaman alt yapıdan yetişen topçularıdır.

Sonuç Olarak Gordondan daha başarılısı yok henüz.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Toshack Ofline   Alıntı ile Cevapla