Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 12:08   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.United:0 - Aston Villa:1

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'inde 16. hafta maçında Manchester United sahasında Aston Villa'yı ağırladı. Old Trafford Stadı'nda 75.310 kişi önünde oynanan karşılaşmayı konuk takım Aston Villa 1-0 kazanarak 17 maç sonra deplasmanda ilk galibiyetini aldı.
Manchester United ile Aston Villa'nın Old Traffor'da oynadığı son 17 maçta Manchester United 14 galibiyet alırken 3 maç ise beraberlikle sona ermişti. Bu karşılaşmalarda Manchester United 34 gol atarken, Aston Villa bu 34 gole, 8 golle cevap verebildi.
Aston Villa'ya seneler sonra Old Traffor'da galibiyeti getiren golü ilk yarının 21. dakikasında Ashley Young'un asistinde ceza sahasında Gabriel Agbonlahor kafayla topu ağlayara yollayarak kaydetti.
Bu galibiyetin Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill içinde büyük bir anlamı vardı. O'Neill, Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson karşısında çalıştırdığı bir takımla ilk kez resmi maçta galip gelmeyi başardı. Martin O`Neill daha önce Celtic'i çalıştırırken 2004 yılında özel bir maçta Sir Alex Ferguson'u Old Trafford Stadı'nda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.
Bu galibiyetin ardından Aston Villa puanını 29'a yükseltirken; Manchester United 34 puanda kaldı.
Premier Lig'de bir sonraki hafta Manchester United sahasında Wolverhampton'u ağırlarken, Aston Villa ise Sunderland deplasmanına konuk olacak.
İLK 11'LER
MANCHESTER UNITED: Kuszczak, Fletcher, Brown, Vidic, Evra, Carrick, Anderson, Valencia, Giggs, Park, Rooney
Yedekler: Foster, Owen, Berbatov, Welbeck, Obertan, Gibson, De Laet
ASTON VILLA: Friedel, Luke Young, Dunne, Cuellar, Warnock, Ashley Young, Milner, Petrov, Downing, Agbonlahor, Heskey
Yedekler: Guzan, Sidwell, Carew, Delph, Reo-Coker, Beye, Collins Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla