Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 12:35   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nuri'li Dortmund, Wolfsburg'u 3'ledi

Almanya Ligi Bundesliga'da 16. hafta maçında Wolfsburg sahasında Nuri Şahin'li Borussia Dortmund'u ağırladı. Wolkswagen Arena'da oynanan karşılaşmayı konuk takım Dortmund 3-1 kazanmayı başardı.
Maça hızlı başlayan Dortmund, 8. dakikada Lucac Barrios ile öne geçti. Bu golden iki dakika sonra yine Lucas Barrios topu bir kez daha ağlara yollayarak durumu 2-0'a getirdi. Bu iki golün asistini ise Mohamed Zidan yaptı. İlk yarının 36. dakikasında Patrick Owomoyela'nın attığı golle fark 3'e çıktı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda oyuna iyi başlayan ev sahibi Wolfsburg 55. dakikada Grafite ile durumu 3-1'e getirdi. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-1'lik Borussia Dortmund üstünlüğü ile sona erdi.
Temsilcimiz Nuri Şahin maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.
Bu arada karşılaşmanın 44. dakikasında Wolfsburg'da Christian Gentner sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Peter Pekarik'e bıraktı. İkinci yarının 62. dakikasında ise Borussia Dortmund'dan ilk iki golün asistini yapan Mohamed Zidan'da sakatlanarak oyundan çıkarken; yerini Nelson Valdez'e bıraktı.
Bu galibiyetin ardından Dortmund puanını 27'ye yükseltirken; Wolfsburg 23 puanda kaldı.
Bundesliga'da bir sonraki hafta Wolfsburg, Eintracht Frankfurt deplasmanına konuk olurken; Borussia Dortmund ise sahasında Freiburg'u ağırlayacak.
Click the image to open in full size.

__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla