Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 14:14   #6
Sükut
.::Huzur::.

Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Denizli : ''Çok Önemli Değil''..

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 1-1 biten Manisaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Çok önemli değil. Geçen sene de 6.sıradaydık ilk yarı sonunda. Ne kadar geride olduğumuza bakmak lazım. Bugün liderle aynı puanda olabileceğimiz fırsatlar geldi elimize. Vuruşlarımız isabetsizdi.Manisaspor`un bir stratejisi var. Ligde ses getirecek maçları çok konsantre olarak mücadele ediyor.

İlk yarıda çok net gol pozisyonlarımız vardı. Vuruş çabukluğunu gösterdiğimiz anlarda da isabet gösteremedik. Heyecanlı bir maç oldu.

Tello sakatlıktan sonra tam istediğimiz çizgiye gelmedi. Etkili işler yapıyor zaman zaman ama sürekli değil.

Buradan 3 puanla ayrılmış olsaydık her şey daha farklı olabilirdi. Daha farklı bir avantaj yakalayabilirdik.

Nihat`a istediği pozisyonlar geliyor. Zaman zaman istediği gibi de vurabiliyor. Nihat her zaman gol pozisyonlarının içine giriyor ama bu böyle devam etmeyecektir biliyorum. Şansının döneceğine inanıyorum. Çünkü iyi niyetiyle mücadele ediyor ve arıyor. Nihat`a ekstra bir fırsat tanımıyorum. Çalışmasının karşılığında takımda yer alıyor. Onun yaşadığı sadece bir gol stresi. Aynısını Nobre de yaşıyor. Onlar bizim hedeflerimiz içerisinde önemli rol oynayacak oyuncular." dedi.

Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..

Evet !

Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla