Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 16:13   #42
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

denizli hocaysa dünyada herkes hocadir, almanyaya geldi aachen takimini 2. ligten küme düsürdü sonra gitti iranlarda süründü, inanin bana yildirim demirören den baska kimse bu adami alipta takimin basina getirmezdi...adam besiktasliymis zerre kadar inanmiyorum buna adam sirf kendini düsünüyor ismini düsünüyor besiktas onun icin hhep ikinci planda genclerin hicbirini kazanmak icin ugrasmiyor sirf günü kurtarma pesinde , denildigi gibi besiktasli olsa gelecegimizi mahvedermi, ya biz koskoca besiktasiz manisa macina 7 defansif arti kaleci 8 tane defans agrikli topcuyla cikiyoruz gol atabilecek 3 oyuncu var bobo tello ve nihat nihat ve tello bu takimda ilk 18 e bile giremez bu performanslariyla ama ne hikmetse ilk 11 de cikiyorlar maca sonra mac 1-1 dakikalar geciyor adam sut cekme özelligi olan tello yu cikarip nobreyi sokuyor ya cikar finki yada ekremi risk al biraz hayatimda gördügüm en korkak teknik direktör, hala ugur inceman dan medet umuyor kurtarici diye oyuna sokuyor, ben artik ilk gitmesi gereken kisinin denizli oldugunun kanatindeyim demirörenden bile önce bu dünyanin en korkak adami futbol bilgisi sirf defans yapmaya yeten adamin gitmesi lazim ....allah bizi bu adamdan kurtarsin kimsede cikip bu adam teknik direktördür falan demesin...su halimize bakin türkiyenin en az gol atan takimiyoz yaaaa bumudur büyük takim ....defol denizli ilk geldigin günden beri gitsin defolsun diye yalvariyorum ama adam demirörenle birlikte oturdukca yerlesiyorlar yaaaa....nerden bela oldu bunlar basimiza

Konu Cagla tarafından (15-12-2009 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla