Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 16:43   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanların Liste Stresi

Yaklaşan Başkanlık seçimi öncesi her iki başkan adayı da hummalı bir şekilde listelerini oluşturmaya çalışıyorlar. Bu dönemlerde iktidarda olan, seçimlere 1-0 önde başlar. Bu yüzden Başkan Yıldırım Demirören’in etrafı listeye girmek isteyen ve listeye tanıdıklarını sokmaya çalışanlarla dolu. Bu öyle bir sancılı dönemdirki hayır deseniz olmaz evet deseniz olmaz. Heralde bugün itibariyle kendisini başkanın listesinde sanan 100 kişi bulursunuz.

Muhalefetin işi iktidara göre daha rahattır, ince eleyip sık dokuma şansları daha fazladır. Yazının başında İktidar seçimlere 1-0 önde başlar demiştik ya, muhalefetten beraberlik golü mevcut başkanın listesini açıklamasıyla birlikte gelir. Listeye giremeyenler sinirlerinden karşı tarafa kayarlar.

Son hafta çok renkli geçer ikili oynayanlarmı dersiniz, küsüp ver misketlerimi diyenlermi dersiniz hepsi gerçek yüzlerini son hafta içinde belli ederler.

Bazen öyle bir an gelirki son dakikada Beşiktaş yöneticiliğini rüyasında bile göremeyecek kişiler kendisini yönetim listesinde bulur. Burada her iki başkan adayının dikkat etmesi gereken husus, yönetime girecek kişileri kıramayacakları arkadaşlarından çok, taşın altına eline sokabilecek, nakti vakti, bilgisi, becerisi mevcut kişilerden seçmeleridir. 3-5 oy uğruna deplasmanlarda alkol seviyesini aşıp, her yerde olay çıkaran camianın bildik simalarının başkanlardan yönetici sözü almaları bu seçime damgasını vuracak gibi.

Burada Beşiktaş’ı seven, aklı selim yönetici adaylarının yapması gereken, Her iki başkan adayını rahat bırakmaları, kendi egoları uğruna baskı kurmamaları, Başkanlara düzgün bir liste hazırlamaları konusunda yardımcı olmalarıdır.

Yukarıda yazdığım hususları göz ardı edecek başkan adayı seçimleri kazansa bile Başkanlık ömrü fazla uzun sürmez, daha büyük kaoslar yaşar. Her iki başkan adayınıda zor günler bekliyor, ortada gezinen isimler, Beşiktaş’ın mevcut sorunlarına derman olacak isimler değil. Seçimi kazanmak için herşey mübahtır mantığı hem Beşiktaş’a hem de Başkan adaylarına büyük zarar verir..


Bizden söylemesi...


GÖKHAN ARSLAN / HABER1903
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla