Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2009, 23:09   #4
NeoRock

NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sportif´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Stanojeviç ağır olmasına karşın pivot hareketlerini çok iyi uygulayan bir oyuncu,Kepez'de şu ana kadar bizdekinden daha iyi bir form grafiği çizdi,çok üst düzey bir oyuncu olmasa da transfer edilirse mevcut formunu koruması şartıyla yararlı olur diye düşünüyorum.Geçen sezon takımdan ayrıldıktan sonra transfer edilen Mims ve Butler gibi oyuncuları düşünüyorum da Stanojeviç bu oyunculardan bence 10 gömlek üstün.
Aslında benim vurgulamak istediğim oyunculuğundan ziyade karakteriydi. Yani hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz sezonun hemen başında menajerinin alacağını bahane ederek ayrılmıştı takımdan hiç hoş olmayan bir şekilde. Ve oyun yapısı bizim mevcut sistemimize hiç uymuyor, hocamızda bundan dolayı sıkıntılı biraz ama dediğiniz gibi kötü bir oyuncu değil ligimiz için ve sunulan fiyata da eşdeğer isim bulmak zor.

Gündemimizdeki diğer isim ise Unics Kazan ile bağlarını koparma aşamasında olan Rus pivot Fedor Likholitov şu an için. Onun maliyeti biraz daha yüksek ama çok daha hareketli ve atletik Jovo'ya nazaran. Hocamızın düşüncesine uygun bir oyuncu ama istikrar sorunu var biraz. Yakın zamanda imza gelecek mutlaka ama isim henüz kararlaştırılmadı bu arada..