Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 00:21   #21
CEK_BJK
 
CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ancak burada Mustafa Hocaya gerçekten büyük bir iş düşmektedir.nihatı en azından bir süre 11 de değilde maçı garanti altına aldığımız maçlarda oyuna alıp nihatında kafasının rahat olduğu bir ortamdayken kullanması hem Nihat için hem bizler için gayet iyi olacaktır.

herkesin istediği bu, keşke sesimizi duysa artıkta hem nihata hemde BEŞİKTAŞ'a yazık etmese artık.

Sakatlık konularında ise her futbolcu-sporcu bunları yaşıyor. Ayağı aynı yerden defalarca kırılıp hala iyi oynayan, ömrü sakatlıklarla geçip şimdi brezilya da leblebi gibi gol atan ronaldo, sende kalp var oynayamazsın denilip ezikler tarafından gönderilip gittiği yerde gol kralı olan washington vs...

Nihat koşamasa, zıplamada sorun yaşasa ya da bunun gibi sakatlıktan kaynaklı sorunları olsa tabiki kimse birşey diyemez (aslında der ey dertören neden aldın!) ve denizli de forma vermez sağlığı açısından. Demek ki sakatlığı engel değil ki oynayabiliyor.

Burada ki asıl sorun, iyi şut çeker dediğimiz nihat ne oldu da topa vuramıyor, panikliyor.. İspanya da gol krallığına oynamış bir futbolcu nasıl olurda karşı karşıya pozisyonları atamaz.. yardımsever dediğimiz futbolcu nasıl olurda bu kadar bencil oynayıp pozisyonları harcar.

Artık bu noktada sakatlık vs maalesef bahane değil. Belli ki nihat çok şeyler kaybetmiş ve asla eskisi gibi olmayacak. İlla ki toparlayacak ama ben istediğimiz-kafamızdaki nihat olacağını hiç zannetmiyorum.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu CEK_BJK tarafından (15-12-2009 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla