Konu: Recete
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 13:52   #10
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

herşey tamam,iyi güzel de Diyarbakır ve Manisa maçlarında kaçan 10 golden 2 si gol olsa reçete aramayacaktık..son 10 haftadaoynanan maç sayısına ve maç önemine bakarsak ;bana göre takım sürantrene (hem mental hemde fiziki açıdan) oldu..yani artık bir ara vermenin ve revizyonun şart olduğu günlerdeyiz..ben Bursa maçında 1 puana da razıyım..çünkü özellikle de ;Trabzon,Fener,ManU,CSKA maçlarından sonra gördüm ki takım özellikle de 2.yarılarda konsantre olmakta zorlanıyor..inanın 2-3 puan farkın hiç önemi yok bu ligde Ayrıca 2. yarıda Batuhan,Delgado,Nihat ,Holosko,Yusuf gibisezon başı yüklemeyi tam yapamamış yada sonradan sakatlanarak güç kaybetmiş ,oyunu çevirebilecek kapasitedeki adamların sağlıklı olarak takıma katılmalarının yanında yeni bir fizik yükleme (bu konuda Stefano ya inanılmaz güveniyorum) ve yeni bir mental yükleme(bu konuda da Denizli ye çok güveniyorum)ile bu takım aynen geçen sene olduğu gibi sıçrama yapar ve ipi göğüsler diye düşünüyorum..hele bir de yeni bir yönetim gelir de idari sorunlar da giderilirse o zaman tam olur..Kimse ümidini kaybetmesin..

Konu Karetta2002 tarafından (15-12-2009 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla