Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Keşke gazeteci olabilseydim de Denizli'ye birkaç soru sorabilseydim...Ama maalesef Türkiye'de adam gibi bir gazeteci yokki Denizli'yi eleştirebilsin, adam gibi sorular sorabilsin, öyle bir gazeteci olmayınca da Denizli rahat rahat konuşuyor, en büyük benim havalarında dolaşıyor...
50 yılını futbolla geçiren bir teknik adam nasıl bu hataları yapabiliyor, bunu soruyorum yaf en basitinden? Deyinki Denizli doğrudur hata yapıyor son günlerde, ama yok, onu da demiyorsunuzki, adamın her hareketine eyvallah çekersek sezon sonunda üzülen taraf biz olacağız...Beşiktaş gol yememe konusunda bir rekora gidiyor, tamam eyvallah, çok iyi savunmamız var, Denizli bunu iyi yaptırdı takıma, ama kimse şunu demiyor, Beşiktaş gol atamama konusunda da bi rekora gidiyor, Beşiktaş tarihinde var mı acaba bu kadar az gol attığımız bir sezon...Türkiye'ye hücumu getiren hoca olarak anılan biri varsa hemde o takımın başında, bunu eleştirmeyelim de ne yapalım biz... |
abisi ;yorumlarının ve eleştirilerinin hepsine katılıyorum..seninki gibi yazılara kimse birşey diyemez..son derece analitik ve seviyeli bir yazı ..benim serzenişim esas'a değil usluba..tabiki Denizli nin de yanlışları var,formda olduğu hafta var ,formsuz olduğu hafta var....unutmamalıyız ki Adam Smith ne demiş ; "emek yoğun üretimde asıl materyal insandır ve hata da kaçınılmazdır" ama kimse kimseye hakaret edemez etmemeli..az gol attığımız sezon a gelince,70 li yıllarda da yaşadık böyle bir sezonu..son maçta Trabzon ile berabere kaldık da küme düşmekten kurtulduk..
sevgiler ,saygılar dostum..