Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 22:51   #27
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşünün ki siz beşiktaşın alt yapısından çıkmış ve büyük başarılara imza atarak o mevcut dönem içinde iyi denilebilecek bir bonservis ile İspanyaya gitmişsiniz.

Ve dünyanın en iyi 2 liginden biri olan bir ülkede oldukça başarılı bir performans gösterip El Turco lakabıyla ünlenmiş ve o ülkece çok sevilen bir yabancı olmuşsunuz.

Ve sadece alt yapısından çıktığınız kulüp değil tüm Türkiyeyi elde ettiği başarılarla gururla temsil ettiği için her zaman çok sevilen bir isim olmuşsunuz. Ve ayrıca futbola başladığınız kulüp taraftarı sizi her zaman büyük bir özlemle anarken diğer kulüplerce defalarca transfer teklifi almış olmanıza rağmen her defasında geri döndüğünde oynayacağı tek takım olarak futbola başladığınız adres olacağını söylemişsiniz.

Ve o 8 yıllık kariyerin son 2 senesinde aynı bölgeden defalarca ameliyat geçirip belkide futbol hayatınızın bitebileceği noktada yine pes etmeyerek devam etmişsiniz.

Sonra o gönül verdiğiniz futbola başladığınız kulüpten bir teklif gelmiştir.Diğer rakip takımlar daha yüksek paralar teklif etmiş olmasına rağmen verdiğiniz söz nedeniyle (birçok futbolcuda görmemiş olduğumuz bir şeydir) yeniden yuvanıza geri dönmüşsünüz..

ancak son 2 senedir yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yeteri kadar futbol oynayamamış olmanın verdiği sorunlar yetmezken birde üstüne bir futbolcu için en önemli olan sezon bşı hazırlık kamplarına askerlik sebebiyle katılamamışsınız.Ve tüm iyi niyetinize rağmen görevden kaçmamak adına o kutsal formayı üzerinize giydiğinizde herşeye rağmen giyerek iyi yada kötü mücadeliniz göstermeye ve birşeyler yapmaya çabalarken maalesef bunu saydığım sebeplerden ötürü yapamanın üzüntüsünü yaşarken ... Kutsal formasını giydiğin, senin başarılarınla defalarca övünen taraftarın tarafından birde tepkiyle karşılaş....

Yok arkadaşlar nihatın hak ettikleri bunlar değil kesinlikle nihat bu takımın en önemli ismidir performans olarak bunu ortaya koyamıyor olsa bile bu gerçeği hiçbirşey değiştirmez. Ve gerçekten iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş bir nihat kesinlikle bu takıma tek başına çok maç kazandıracak bir isimdir. Ve devşirme onlarca futbolcuya gösterdiğimiz sabrı Nihat fazlasıyla hak edecek bir isimdir. Ancak burada Mustafa Hocaya gerçekten büyük bir iş düşmektedir.nihatı en azından bir süre 11 de değilde maçı garanti altına aldığımız maçlarda oyuna alıp nihatında kafasının rahat olduğu bir ortamdayken kullanması hem Nihat için hem bizler için gayet iyi olacaktır.
Süper bir yorum abi, aynen katılıyorum...Nihat bu takımda kredisi en fazla olan isimdir kesinlikle...Dediğin gibi Denizli onu iyi kullanabilirse belki kendine gelebilir, kafasını toparlayabilir...Bazı oyuncular vardır oynatarak kazanılır, bazı oyuncular vardır dinlendirilirek, maça sonradan girerek...Nihat 2.ye giriyor bence...Denizli bide bunu denemeli...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla