Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 11:34   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyonluk Kaçmıyor Biz Bırakmıyoruz !!!

Sezon başlıyor ve geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu olan takımımız tarihimizin belki de en kötü lig başlangıcını yapıyor. 6.Hafta sonunda lider ile arasında ki puan farkı 12 olmuş bir Beşiktaş izliyoruz. Herkeste takımın bu duruma gelmesinde ki şaşkınlık hakim. Takımın durumu kötü, kulübün yönetimi berbat ancak yine de takımından umutlu olan sadece bir kesim var o da taraftar. Her zaman olan da bu değilmi ? Ne zaman görülmüş Beşiktaş taraftarının takımına, aşığı olduğu renklere sırt çevirdiği.

Medya'da ilk 6 hafta bu takımdan hiçbirşey olmayacağı açıklamaları ve yorumları yazılıp çiziliyor. Kalemlerini mürekkep yerine kan ile doldurmuş olan satılık isimler her hafta felaket tellallığı yaparak taraftarın umudunu kırmaya çalışıyor. Bilmiyorlar ki daha önceleri babalarımızın,abilerimizin 15 yıl şampiyonluk görmemesine rağmen bu sevdadan vazgeçmediklerini vazgeçemeyeceklerini, 15 değil 25 yıl geçse bile bu taraftarın sabrının ne kadar büyük olduğunu. Aslında hepsi biliyor ancak bunları hatırlatmak işlerine gelmiyor. Medyadan etkilenen arkadaşlar da burada benzer konular açıp yerli yersiz yorumlarda bulunuyor her hafta bir futbolcuyu gönderiyor.

6.Hafta sonrasında ne oluyorsa oluyor takım form tutuyor ve üst üste alınan galibiyetler ile Beşiktaş'ım 15.Hafta'da lider ile aynı puanda oluyor. Medya 360 derece dönmüş şampiyonluğun en önemli adayının biz olduğunu yazıp çiziyor. İlk 6.Hafta da şampiyonluğun gittiğine inanan, futbolcuyu ve hocayı asıp kesen arkadaşlarım bile şampiyonluğa inanıp bu asıp kesme konularını kapatıyorlar.

Bugun alınan 2 beraberlikten sonra yine asıp kesmeler yine şampiyonluğun kaçtığını anlatan konular hortluyor hem forumda hem medyada. Satılık medyanın merakını biliyoruz da forumda ki arkadaşlarımın bu merakını anlamış değilim. Alınan 2 beraberlik ile felaket tellallığı yapmaya umutları kırmaya kimin gücü yetebilir ? Beşiktaşlı olmanın güzelliği kötü günde umudu yitirmemektir. Her zamankinden daha fazla destek olmak daha fazla inanmaktır. Beşiktaş'lılık kötü günde belli eder kendini iyi gün dostu değildir çünkü Beşiktaş taraftarı.

İlk 6.Hafta sahaya çıkan kötü sonuçlar alan futbolcular ve hoca ile 15.Hafta sonunda sahaya çıkan ve başarılı sonuçlar alan futbolcular ile hoca aynı kişiler. Sene sonunu da bu futbolcular ve hoca ile getireceğiz. Biz alıştık geçen seneden aynı sahneleri yaşamaya başarıya alkış tutulup başarızlığa yuh çekilmesine. Ama bizim umudumuz her yuh sesinde her bela sesinde daha fazla artıyor buna da geçen seneden alışılması gerekir.

Biz şampiyonluğu bileklerimize kelepçeledik hiçbir yere bırakmıyoruz isteyen inanır isteyen inanmaz ama bu takım bu sene seve seve şampiyon !!!

Saygılarımlar
Gökhan
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla