Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 23:39   #1
barış1903
alayına isyann... ÇARŞI
 
barış1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kan davası bitiyor

Beşiktaş ile Bursa arasında 2003-04 sezonunda gerilen ilişkiler, bu hafta Yeşil-Beyazlılar'ın İnönü'ye gelmesiyle nihayet normalleşme yoluna giriyor.


Click the image to open in full size.



Bursa teksas farketmez çarşı ..... Affetmez



Click the image to open in full size.





Click the image to open in full size.


Her şey, 2003-2004 Sezonu’nun son haftasında Beşiktaş’ın deplasmanda Rizespor’a yenilmesi ve Bursaspor’un tarihinde ilk kez küme düşmesiyle başladı. ‘Şike’ yapıldığını öne süren Yeşil-Beyazlılar, bu olay sonrasında Siyah-Beyazlılar’ı hiç affetmedi. Düşmanlık öyle boyutlara ulaştı ki, Federasyon iki takım taraftarlarının deplasmanlara gitmemesi yolunda kararlar alarak, iki kulüp taraftarlarının karşı karşıya gelmesini önlemeye çalıştı. Bir yandan bu düşmanlığın sona erdirilmesi için aklıselim girişimler de hep oldu, ama hep de sonuçsuz kaldı. Bu cuma akşamı iki kulübün İnönü’de karşı karşıya gelecek olması, bu kan davasının sona erdirilmesi için yeni ve büyük bir şans... Gerek Bursaspor, gerekse Beşiktaş yönetimlerinden buna bir son verilmesi yönünde demeçler veriliyor.

Demirören: Buyursunlar
Hatta Yıldırım Demirören, İzmir’de katıldığı Manisaspor Başkanı’nın oğlunun düğün töreninde, Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve Levent Kızıl’a yaptığı konuşmada, “Beşiktaş çok büyük kulüp. Kimseye küskün değil. Stadımıza her takım taraftarı gibi Bursalılar da buyursun gelsin. Bu gereksiz ve anlamsız olaylar da son bulsun” dedi. Şimdi herkesin gözü cuma akşamı oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçına çevrildi. Umarız bu tarihi fırsat iyi değerlendirilir ve iki güzide kulübün arasındaki buzlar çözülür.

__________________
Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞK Kapalı...
Bu aşk inönüye sığarmı be ....


OOOoooOOo Fenere DELGADO


Paylaşımlarıma yorum yapmayan
febeli olsun...!

Q7 vs GUTİ
barış1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla