Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Aslında aynı şeyleri söylüyoruz...bu sene ilk beşteki takımlara bakarsak pasaj pasaj da olsa en olumlu futbolu biz oynadık..ancak gol atamadık..Ben de biraz oynadım..2.ligde ve amatör kümede.. ve santrafor oynadım kendi çapımda..inan dostum olmadı mı olmuyor..kimi sezon orta sahadan vurduğum girdi,15-16 gol oldu ,kimi sezon allah inandırsın giren topu çıkardım  ..Beşiktaş ta böyle bir sezon yaşıyor...ayrıca B Antrenör ve Monitor kursunu da bitirdim..Devre arasında yükleme yapılır ama tabii ki sezon başı gibi olmaz..4-5 günlük pasif istirahat(izin) sonrası bir kaç günlük rejenerasyon idmanları sonrası düşükten yükseğe yüklemeler yapılır ama ;kısa tutulup hemen çabukluk ve taktik antrenmanlara geçilir..son hafta ise tamamen taktik antrenmanla geçer..Laktat ölçümleri de bu idmanların dozunu belirleyecektir..Ama hepsinden önemlisi ;tüm takımın mental olarak da resetlenmesi gerekmektedir..Ayrıca ben 10 numaralara da belbağlamanın doğru olmayacağını düşünüyorum..eğer iyi bir form yakalarsa Delgado nun iyi işler yapacağını da düşünüyorum..en azından umut ediyorum.. |
Dusunce olarak ayni sayiliriz.Antrenman konusunda belliki benden daha bilgilisin.Zaten dediklerimizde ortusuyor.Fakat takimin yapisi geregi 10 numara ihtiyacimiz var.Fink ve Ernst disinda oyunu cift tarafli oynayacak(hatta hucum yonunde finkte yetersiz) orta sahamiz olmadigi icin 10 numarasiz bir sistem kuramiyoruz.
Delgado ise baslibasina ayri bir konu.Benin pek tuttugum bir adam degil.Objektif olmak adina olaya bide soyle bakalim; basinin,taraftarin ve Bjk yazarlarinin hepsi Delgado icin 2ye bolunmus durumda.Yarisi iyi diyor yarisi kotu.Bu bile Delgadonun guven vermediginin gostergesi.Birde Delgadoyu begenenlere sunu sormak istiyorum.Delgadoyu Besiktasin ideal oyunkurucusu olarakmi goruyorsunuz,yoksa eldekilerin en iyisi olarakmi.Ben Delgadonun bundan onceki 3 sezonuna bakinca takima cok sey vermis,yetenekli,3 yillik 7 milyon eur edecek bir oyuncu goremiyorum.