Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 10:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat Kahveci'ye Psikolojik Destek

Beşiktaşlı yönetici Nedim Sarsmaz, yıldız futbolcunun, ağır eleştiriler yüzünden baskı altında olduğunu belirterek, “Psikolojik destek alacak” diye konuştu

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Manisaspor beraberliği ardından, kaçırdığı fırsatlar yüzünden ağır eleştirilere hedef olan Nihat Kahveci’ye, siyah-beyazlı yönetimden destek geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, puan kaybının sadece Nihat’a bağlanamayacağına dikkat çekerek, herkesin milli futbolcuya destek olması gerektiğini söyledi.

Sarsmaz, “Nihat uzun yıllardır yüksek seviyelerde oynadı. Şimdi aynı seviyede oynamaya devam etmek istiyor. Ancak öyle şanssızlıklar yaşadı ki kendisini baskı altında hissediyor. Bir sene sakatlık yaşadı. Askerlik nedeniyle sezon başı kampına katılamadı. Yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşları kendisine yardımcı oluyor, fakat psikolojik destek de alacak” dedi.

Milli futbolcunun eski günlerine geri döneceğini savunan siyah-beyazlı yönetici, “Nihat yapılan amansız eleştiriler nedeniyle gittikçe daralan bir çember içerisine giriyor. Bu nedenle hem taraftarın hem de basının Nihat’a yardımcı olmasını istiyorum.

Nihat eski günlerine kavuşacak. O seviyede futbol oynayacak. Buna eminim” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla