Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 10:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
3 Yıldızı Beşiktaş'a Getirecektim Ama ...

Beşiktaş'a yönetici olmak isteyen ve Demirören'e 50 Milyon Euro önerdiği ileri sürülen Fuat Donay, siyah beyazlı takıma 3 yıldız transfer etmek üzere olduğunu ancak bu işin son anda yattığını iddia etti.

İşte Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber:


Hürriyette dün yayımlanan, “İsminin baş harfleri F.D. olan bir işadamı, Beşiktaş Kulübü’ne yönetici olmak için başkan Yıldırım Demirören’e 50 milyon Euro teklif etti” haber büyük yankı yarattı. Bu kişi dün gazetemizi telefonla arayıp, yönetim kuruluna girmek için Demirören’le tam 5 kez görüştüğünü söyledi. Açık adının Fuat Donay olduğunu belirten işadamı, çok önemli iddialarda bulundu. Donay, şunları söyledi:

Teklif onlardan geldi

“Uluslararası nakliyat ve finans işiyle uğraşıyorum. İrem Nakliyat ve Altunlar Nakliyat’ın sahibiyim. Antalya’da 14 katrilyon lira değerinde arazilerim var. Yılbaşından sonra Galataport ihalesine gireceğim.
Beşiktaş’ayönetici olmayı ben istemedim, şu an yönetimde olan bir kişi beni davet etti. Yıldırım Demirören’le ekim ayının başından bu yana İstanbul’da dört, İzmir’de bir kez görüştük. 28 Ekim’de benimle görüşmek için özel uçağıyla İzmir’e geldi. İzmir’deki görüşmelere Ümit Kayıhan ve Cengiz Gönen, İstanbul’dakilere de Orhan Ertanhan şahittir. İzmir’deki görüşmeden sonra Ümit Kayıhan’a, ‘Bundan sonra futbol şubesi sorumlumuz Fuat Donay’dır’ dedi.

3 yıldızla anlaştım

Başkan bunları söyleyince, CSKA Moskova’dan kaleci Akinfeev, Tottenham’dan Pavlyuchenko ve Bayern Münih’ten Van Bommel’le görüştüm. Üçüyle de anlaştım. Kemerburgaz’da yaptığımız bir görüşmede başkana, ‘İşte bu Pavlyuchenko’nun parası” deyip, önüne 6 milyon Euro koydum.
Başkan’la anlaştık, fakat ben, ‘Samet Aybaba sportif direktör olsun’ deyince kabul etmedi. ‘Ben olduğum müddetçe Samet Beşiktaş’ın kapısından giremez’ dedi. Öyle deyince anlaşma yattı.”
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla