Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 11:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kobe Ne Derse O!

Click the image to open in full size.
NBA'de gecenin bir diğer karşılaşmasında Los Angeles Lakers deplasmanda karşı karşıya geldiği Chicago Bulls'u 96-87'lik skorla mağlup etti.
United Center'da oynanan karşılaşmada Los Angeles Lakers'ta Kobe Bryant 42 sayı, 3 asist, 2 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer ismi ve galibiyetin mimarı oldu. Los Angeles Lakers'ta galibiyete katkıda bulunan diğer isimler 11 sayı, 3 ribaund, 2 asistlik performans sergileyen Andrew Bynum ve 10 sayı, 16 ribaund, 2 asistlik performans sergileyen Pau Gasol oldular.
Ev sahibi ekip Chicago Bulls'ta ise Brad Miller 15 sayı, 8 ribaund, 6 asistlik performansı ile takımı adına en etkili isim olurken, Derrick Rose 21 sayı, 6 asist, 4 ribaund, Luol Deng 21 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve Joakim Noah 11 sayı, 20 ribaund, 2 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Los Angeles Lakers sıradaki maçını çarşambayı perşembeye bağlayan gece bir diğer milli basketbolcumuz olan Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks ile deplasmanda oynayacak olurken, Chicago Bulls ise perşembeyi cumaya bağlayan gece sahasında New York Knicks ile karşı karşıya gelecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla