Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 17:43   #14
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla onu bunu bilmem,zor maç olacak..''Kolay maç yok'' diye klişe bir laf vardır ya galiba git gide inandırıcı laf olmaya başladı..
Evimizde oynamanın avantajının yanında , iyi kontraya çıkan , dertli toplu oynamaya çalışan, özellikle orta saha da iyi yardımlaşan ekiplere karşı bu sene İnönüde zorlandığımız aşikar..Yine böyle bir maç olacak diye korkuyorum..Bursanın iyi bir savunma anlayışı ve dirençli bir orta sahası var..Özellikle Kiritanın takıma dönüşü pozitif anlamda büyük katkı sağladı Bursaya..Zaten hucüm oyuncularını saymıyorum,Sercan,Volkan,Batalla için çok uygun bir maç olacak..Hucuma çabuk çıkan bu etkili adamlarla,Savunmada baya bir zorlarlar bizi..

Ancak sezon başından bu yana var olan sıkıntılarımıza rağmen kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum bir kaç maç hariç..Zirveyi ilgilendiren kritik bir maç olduğundan yüksek konsantrasyon bekliyorum oyuncularımızdan..İkinci devreye moralli girebilmek için 3 puan şart..Moral ve motivasyon haricinde bir çok katkısı olur bu galibiyetin..Ancak bu maça ''oldu-bitti maçı'' gözüyle bakmakta yanlış olur..Umarım taraftarın sonsuz desteği ve sabırlı,akıllı,disiplinli bir oyunla galip geliriz..

Konu RamesooN tarafından (16-12-2009 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir..
RamesooN Ofline