Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 18:50   #8
CEK_BJK
 
CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Arkadaşlar bana kızacaksınız ama Hakan Gündoğar sadece popülizm yapmış.

Yönetim hakkında söylediklerini, herkes biliyor, söylüyor zaten.

Ama taraftarı zerre kadar anlamamış ya da anlıyor da işine gelmiyor. Herkesin Nihat'a kızdığı bu zamanlarda aykırı olarak iyi dikkat çekerim diye düşünüyor olabilir.

Neden bunları düşünüyorsun derseniz;

Alıntı:
Elik_073´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tıpkı Pascal, Sergen ve İlhan'a yapıldığı gibi. Şimdi sana vuranlar 2 gol attıktan sonra boynuna atlayacak.
bu saydığı 3 kişin de Beşiktaş'a kattıkları tarihidir bence kıyaslanamaz bile, ne yapılmış pascal'a sergen'e ilhan'a ? Şimdi nihat'a söylenen kötü oynuyor, beceriksiz mi denmiş? Hayır başarılı oldukları için kişilikleriyle, yaşam tarzlarıyla vs yanlı basında yerden yere vurulmuşlardır.

Nihat'ın kişiliğine Beşiktaşlılığına kimsenin diyecek birşeyi olamaz! Ama şu anda yaptığı iş ortada ve bundan sonra en azından benim gönlümde bir pascal-sergen-ilhan olabilmesi için çok yol katetmesi lazım yani öyle aşağıladığınız gibi 2 gol atıpta kimseyi boynuna atlattıramaz. Öncelikle kazandırdıkları kaybettirdiklerinden çok olmalı... Ayrıca 2 golden sarılsak ne olacakmış? Suç mu? Gol attı diyedemi kızalım? Bu kadar mantıksız bir konuşma olamaz. Tabi ki kötü oynayınca eleştirecek, iyi oynayınca alkışlayacağız.

Alıntı:
Elik_073´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senden önce alınmaya çalışılan Mehmet Topuz seninle hemen hemen aynı parayı alıyor, sezon başı kampı görmüş, senin gibi sakatlık yaşamamış sanki 12 gol 18 asisti var. Elano Galatasaray'da dünya yıldızı, sen ne yaptın Nihat ?
Burada kasettiğinin %100 basın olduğunu düşünüyorum çünkü hangi Beşiktaş'lı bu saydığı adamlara "süper oynuyor" "helal olsun" vs demiş? kim bunları nihatla kıyaslamış?

Alıntı:
Elik_073´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene Emre Belözoğlu, aynı şeyleri yaşadı çıt çıktı mı?

Basından çıkmaz tabi azize yalakalarından, hepsinin açıkca tehdit ediyor. Ama bu cümlede şu anki nihat'ın durumuyla kıyaslama yapmak istiyorsa bende sormak isterim sayın hakan o kötü emre ilk 16 hafta bu kadar hata yapıp bu kadar gol kaçırıp, puanlardan edip üstüne hep ilk 11 mi oynamış? ben hazırım, ben şöyleyim böyleyim ama şanssızım mı demiş? (bu kansız herifin adını duyduğum zaman bile cinlerim tepeme geliyor. tam karakterine yakışan takımda..)

Bugünkü sabah gazetisindeki nihatın röportajı;

Her golcünün ilacı goldür. büyük bir rahatlamadır. Şu anda sanırım en çok gol atmayı isteyen benim. İdmanlarda ve maçlarda çok çalışıyorum çok gayret ediyorum. Benim için pozisyona girmek çok önemli. Ancak vuruyorum kaleci çıkarıyor, vuruyorum gol olmuyor ama hep pozisyonun içindeyim. Kendime olan inancım da güvenim de tam...

baksanıza daha nihat bile bizi anlamamış! Asıl sorun burada nihat, biz senden gol atmandan çok bencil olmamanı istiyoruz, abuk subuk şutlar çekmemeni istiyoruz ve artık karşı karşıya pozisyonları da atabilmeni istiyoruz. Çok mu isteklerimiz? vuruyorum kaleci çıkarıyor vuruyorum gol olmuyor diye bir bahane yok-olamaz topa vuramıyorsun nihat!

dip not olarakta;

O star, ntv ve bütün doğan holding basın kuruluşlarına buraya yazamasam da bildiğim her dilde beddua ve küfürleri sıralıyorum. Sizler o kadar yanlı, utanmaz ve karaktersizsiniz ki, bunları yüzünüze de söylesek yarabbi şükür derseniz. sizler 5 para etmez ruhlarınızı 3 kuruşa satanlarsınız ama bakın fitil fitil çıkıyor hepsi yakında doğan holding diye birşey yok.. Hepinize inat bu sene de s..ke s..ke ŞAM-Pİ-YO-NUZ!!!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
CEK_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla