Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 21:09   #1167
Sükut
.::Huzur::.

Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esen : ''İ.Yasin ve R.Dilmen Özür Dilesin'' !

CSKA maçından sonra hepimiz üzüldük… Aslında bizim en önemli kaybımız İnönü de oynadığımız Wolsfburg maçıydı… Şimdi söylenecek bir şey yok artık… Ama iki çift laf etmek istediğim kişiler var…

Ben her zaman olduğu gibi maçı yine İnönü de izledim, ama maç sırasında o kadar çok telefon ve mesaj aldım ki…

Rıdvan ve İlker Yasin’le ilgili…

Eve döner dönmez hemen maçın tekrarına baktım, kulaklarıma inanamadım…

Star tv bunca yıldır şampiyonlar ligi maçlarını vermekte…

Daha önce Fenerbahçe’nin katıldığı yılları biliyoruz, ana haber bültenlerinden itibaren canlı yayınlarla bağlantılar kurulur dakika dakika stada gelenler, onlarla yapılan röportajlar, takım kadroları, seyirciye verilirdi…

İlk defa bu sene Beşiktaş maçları tam 21.45 itibariyle yani son anda başlamakta(?)…

Merak ettiğim bir şey daha var, İlker Yasin niye ısrarla Beşiktaş maçı anlatır?

Moskova’da zaten skandal bir anlatımla hepimizi çileden çıkartmıştı. Rüştü’ye 36 yaşında diyeceğine 63 yaşında demişti(!)

Artık önündeki kâğıdı tersten mi okudu yoksa kendi mi ters duruyordu onu bilmem… Ama ben o gece soğuktan dilinin uyuştuğunu filan düşündüm, yoksa aklıma farklı şeyler getirmek istemedim, nede olsa koskoca Doğan Haber Spor Müdürü (!)…

İlker Yasin, herhalde Ertem Şener ve Erdem Ulus, gibi isimlerin Beşiktaş’a uğur getirdiğini düşündüğü için yine, kendi anlatmayı tercih etmiş. (Bilindiği gibi Moskova da ki anlatımının hayrı dokunmamıştı)

Manu’nun şeytanları Beşiktaş’ı çarpamadı, belki bizim şeytan çarpar diye yanına Rıdvan’ı da almış…

İlker Yasin’in maçı nasıl anlattığını ve Beşiktaşlıları kahrettiğini tahmin ediyordum ama Rıdvan Dilmen’in Beşiktaş gol yiyince neredeyse kahkaha atıp zevkten dört köşe olacağını tahmin etmiyordum doğrusu…

Şaşırdım… Rıdvan Dilmen, Beşiktaş bu, gol’ü yiyen, CSKA değil, niye gülüyorsun?

Hocam, Türkiye de futbol deyince akla gelen objektif olarak öne çıkmış ilk isim olduğunuz için saygı duyduğumuz bir kişiydiniz, ama görülen o ki gün geçtikçe bu özelliğinizi yitirmeye başladınız.

Geçen hafta arkadaşım Rüzgar Sağanak yazısında belirtti aslında, 100 de yüz futbol programı sayenizde güvenilirliğini yitirmek üzere… Yüzde yüz penaltı dediğiniz pozisyonlara biz artık yüzde yüz değildir demeye başladık…

Özellikle Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-0 gibi bir skorla yendiği maçtan sonra görüşleriniz tamamen değişti. Mustafa hocayı yerden yere vuruyorsunuz.

Gelelim Starda ki ayıba…

Çok eğlendiniz, Maskeli ikili…

Fenerbahçe maskesiyle, Beşiktaş maçı yorumlanmaz…

Yorumlanırsa böyle komik durumlar olur…

CSKA’nın tehlikeli bir pozisyonunu ayağından açan futbolcuya İlker Yasin “Açma, açma” diyor… Şut atacaklar “Veeee” diye bağırıyor… Bizim gol pozisyonumuzda “ammaaan ammaan” diyor…

Gerçekten anlamaya imkân yok…

Ernst kaleye şut çekiyor, Fink diyor…

Fink oyundan çıkalı dakikalar geçmiş hala adını sayıklıyor, Tello’ya İbrahim Kaş diyor…

Gülüşmeler, Beşiktaş ikinci golü yiyor… Üst üste hiç üç mağlubiyet almamış Kartal… “He He hee”

Beşiktaş maçı yorumladığınızı unuttunuz…

Sayın İlker Yasin;

Çocukluğumdan beri radyodan maç dinlerim, hayatımda böyle bir şey ne duydum ne işittim ne gördüm, düşman takımı olsa böyle maç yorumlanmaz sizi şiddetle kınıyorum…

Sayın Rıdvan Dilmen;

Sizi şiddetle ayıplıyorum futbolcu olduğunuzu hatırlamanızı rica ediyorum, sahada forma terleten arkadaşlarınıza haksızlık yaptığınızı, aynı bayrak altında yaşadığınızı, aynı ay yıldızlı formayla mücadele ettiğinizi hatırlatıyorum…

Lütfen nerede yaşadığınızı, kime hizmet ettiğiniz unutmayınız…

Her ikinizde Beşiktaş taraftarından özür dilemelisiniz…

Itır Esen

Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..

Evet !

Sükut Ofline