Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2009, 21:18   #1
Sükut
.::Huzur::.
 
Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli : ''Gençler Şans Bulacak''..

Teknik Direktör Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idmanda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Denizli, ilk yarının son haftasında Turkcell Süper Lig`de üst sıraları ilgilendiren önemli maçlar olduğunu belirterek, hafta sonunun çok keyifli geçeceğini söyledi. Cuma akşamı Bursaspor ile karşılaşacağımızı, ayrıca Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bulunduğunu hatırlatan Denizli, ``Keyifli bir hafta sonu olacak. Yukarılar için çok önemli maçlar var. Bu maçlarda alınacak galibiyetler, ikinci yarı için çok önemli`` diye konuştu. Zirvenin 2-3 takıma inip inmeyeceği sorusuna Mustafa Denizli, ``Şu andaki tablo onu göstermiyor`` yanıtını verirken, sakatlığı bulunan golcü futbolcumuz Bobo ile ilgili olarak da, ``Sanırım yarın takımla birlikte çalışmalara başlayabilir`` dedi.

NİHAT KONUSU

Bu sezonki performansıyla eleştirilere maruz kalan Nihat Kahveci ile ilgili bir soru üzerine de Denizli, ``Bu tür yaklaşımlar bir futbolcu için üzüntü yaşatabilir. Bunları yazanlar Nihat`ı çok iyi tanıyorlar ve nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorlar`` diye konuştu.

``YOL GÖSTERİCİLER FARKINDA DEĞİL``

Mustafa Denizli, takım kadrolarıyla ilgili eleştirilere de değinerek, ``Yol gösterici olanlar bir şeyin farkında değiller. Yabancı kontenjanını göz ardı ediyorlar ve `Bu niye çıkmadı, bu niye alınmadı?` diyorlar. Takımı 7-8 yabancı ile sahaya çıkaranlar var`` ifadelerini kullandı.

``BEŞİKTAŞ İYİ ÇİZGİDE``

Beşiktaş`ın ligde son 2 maçını kazanamamasına rağmen iyi bir çizgide olduğunu savunan Denizli, şöyle devam etti:

``Türkiye`de haftanın hocası Mesut Bakkal seçildi. Medya bu tercihte bulunurken, hem Mesut`un başarısını, hem de Beşiktaş`ın gücünü ortaya koydu. Bize direkt olarak yapılmayan övgüler bu tip değerlendirmelerle yapılıyor. Beşiktaş`tan evinde 1 puan alan takımın hocası haftanın teknik adamı oluyorsa, bu aynı zamanda Beşiktaş`ın da ne kadar güçlü bir takım olduğunu ortaya koyuyor.``

``TV`DEN İZLEDİĞİM KADARIYLA GOLDÜ``

Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında yapılan Turkcell Süper Lig maçında başkent ekibinin çizgiyi geçip geçmediği tartışılan pozisyon için fikri sorulan Denizli, ``Televizyondan izlediğim kadarıyla goldü. Benim görüşüm bir şeyi değiştirmez, ama bir futbolsever olarak pozisyonu gol olarak gördüm`` şeklinde konuştu.

``GENÇLER ŞANS BULACAK``

Mustafa Denizli, üst sıraları yakalama amacında oldukları için son haftalarda genç futbolculara şans veremediklerini ifade ederek, ligin ikinci yarısında onlardan da faydalanacağını söyledi.

``Bu takımda sezon biterken sürekli oynayan gençleri göreceksiniz`` diyen Denizli, ``Bu Necip de olabilir, Rıdvan da, İsmail de... İkinci yarıda onlara şans vereceğim`` şeklinde konuştu.

``KADRO 22`YE İNECEK``

Kadronun devre arasında 22`ye ineceğini belirten Denizli, yabancı kontenjanında gönderilecek futbolcunun da Manisaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra belli olacağını kaydetti. Devre arasında bazı futbolcuları kiralık da verebileceklerinin altını çizen Denizli, ``Bu, futbolcunun ve kulübün çıkarları doğrultusunda olur, tek taraflı olmaz`` diye konuştu. Denizli, devre arasında takıma transfer yapmayı düşünmediklerini de yineledi.

MİLLİ TAKIM KONUSU

(A) Milli Futbol Takımı`nın başına henüz bir teknik direktör atanmadığının belirtilmesi üzerine Denizli, ``Şu anda bu durum milli takımı etkilemez. 8-9 ay resmi bir icraat olmayacak. Hazırlık maçlarının da milli takıma bir şey katacağını düşünmüyorum. Henüz teknik direktör bulunmamasının bir sakıncası olduğunu da düşünmüyorum`` diye konuştu. Yerli mi yabancı mı teknik direktör olmalı konusunda kamuoyunun ikiye ayrıldığının hatırlatılması üzerine de Denizli, ``Kamuoyu ikiye ayrıldıysa hangi seçimi yaparsanız yapın yüzde 50 destek bulacaktır`` dedi.

Deneyimli teknik adam, bir basın mensubunun ``Sizce şu an Turkcell Süper Lig`in yükselen takımı hangisi?`` sorusuna ise ``Beşiktaş`` yanıtını verdi.

CSKA Moskova takımındaki futbolcuların doping kullanımı ile ilgili olumlu bir karar bekleyip beklemedikleri sorusuna da Denizli, ``Doping komitesi antrenmanlarda da çalışmalar yapıp örnekler alıyor. O iki oyuncu dışındaki futbolcularda da aynı maddelere rastlanırsa belki bir gelişme olabilir`` yanıtını verdi.
__________________
.






Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..



Evet !


Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla