Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 06:56   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En iyi takım Beşiktaş

"En iyi takım Beşiktaş"

Click the image to open in full size.



Kartal haftayı kayıpla kapattı. Ancak Mustafa Denizli takımına güveniyor: Gazetelere baktım, haftanın takımı Manisa, hocası da Mesut Bakkal. Demek ki bu ligin en iyi takımı Beşiktaş...




"Çok iyi bir çizgideyiz!"
Türkiye’de haftanın hocası Mesut Bakkal seçildi. Medya bu tercihte bulunurken, hem Mesut’un başarısını, hem de Beşiktaş’ın gücünü ortaya koydu. Bize direkt olarak yapılmayan övgüler bu tip değerlendirmelerle yapılıyor. Beşiktaş’tan evinde 1 puan alan takımın hocası haftanın teknik adamı oluyorsa, bu aynı zamanda Beşiktaş’ın da ne kadar güçlü bir takım olduğunu ortaya koyuyor. Demek ki şu anda ligin en iyi takımı Beşiktaş.”

"Hafta sonu keyifli olacak!"
“Keyifli bir hafta sonu olacak. Yukarılar için çok önemli maçlar var. Bu maçlarda alınacak galibiyetler, ikinci yarı için çok önemli. Fenerbahçe-Ankaragücü maçında son dakikadaki tartışmalı pozisyonu televizyondan izledim. Gördüğüm kadarıyla goldü. Benim görüşüm, bir şeyi değiştirmez, ama bir futbolsever olarak pozisyonu gol olarak gördüm. Milli takıma gelince... Sağlıklı bir karar alınması için teknik direktör ataması yapılmadığını ve beklendiğini düşünüyorum. Bu durum bence sakıncalı değil.”

"Nihat’ı iyi tanıyorlar"
“Nihat’a yönelik ağır eleştiriler ve yaklaşımlar, bir futbolcu için üzüntü vericidir. Bunları yazanlar Nihat’ı çok iyi tanıyorlar ve nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorlar. Biz ona güveniyoruz ve başarılı olacağına inanıyoruz. Tabata’nın neden ilk 11’de oynamadığını soranlar da oluyor. Yol gösterici olanlar bir şeyin farkında değiller. Yabancı kontenjanını gözardı ediyorlar ve ‘Bu neden yok, şu neden oynamıyor’ diye soruyorlar. Kendi yaptıkları kadrolarda takımı 7-8 yabancıyla sahaya çıkaranlar var... Ben artılı yabancı sistemine karşıyım. Kadrodaki herkes oynamalı”

"Kadromuz 22’ye inecek"
“Devre arasında bazı futbolcularımızı kiralık olarak da verebiliriz. Ancak son kararımızı, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Manisaspor mücadelesinin ardından açıklayacağız. Takımdan göndermeyi düşündüğümüz yabancı ismi de, Manisa mücadelesinin ardından belirleyeceğiz. Kiralık göndermemiz için, futbolcunun ve kulübün çıkarlarını ön planda tutacağız. Kesinlikle tek taraflı olmaz. Ayrıca transfer yapmayı da düşünmüyoruz.”

Genç oyuncular şans bulacak
“Bu takımda sezon biterken sürekli oynayan gençleri göreceksiniz. Son haftalarda skoru daha çok düşündüğümüz için bazı isimleri değerlendiremedik. Ancak haftalar ilerledikçe genç oyuncularımızı da kullanacağız. Bu Necip de olabilir, Rıdvan da, İsmail de... İkinci yarıda onlara şans vereceğim. Serdar Özkan’a da hala güveniyorum. Serdar’ın büyük bir kapasitesi var. Bunu değerlendirmesi için en büyük destekçisi ben olacağım.”
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla