Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 11:59   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea Zor da Olsa Kazandı

Click the image to open in full size.
Premier Lig'in 17. haftasında Portsmouth'u konuk eden Chelsea, Anelka ve Lampard'ın golleriyle 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

İŞTE MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ (VİDEO)

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekipti. 5. dakikada Salomon Kalou'yla gole yaklaşan Chelsea 18. dakikada Frank Lampard'la önemli bir fırsatı tepti. Chelsea'nin aradığı gol 23. dakikada Anelka'dan geldi. Yakın mesafeden çektiği şutla Portsmouth ağlarını havalandıran eski Fenerbahçeli futbolcu, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da Chelsea Begovic'in kalesini zorlamaya devam etti. Ancak, ilk 45 dakikada başka gol olmadı ve soyunma odasına Chelsea'nin 1-0 üstünlüğüyle gidildi.
Karşılıklı goller
İkinci yarı konuk ekibin golüyle başladı. 51. dakikada yakaladığı fırsatı iyi değerlendiren Piquionne, skora dengeyi getiren golü kaydetti. O'Hara'nın kullandığı frikikte top baraja çarpıp Piquionne'ye geldi. O da şık bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı. Golden sonra yine etkili olan taraf Chelsea'ydi. Ev sahibi ekip art arda ikinci kez evinde puan kaybı yaşamamak için var gücüyle saldırdı. 78. dakikada Ivanovic ceza sahası içinde Wilson tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Lampard, Begovic'i mağlup etmeyi başardı ve Chelsea tekrar öne geçti. Geri kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca, Chelsea karşılaşmadan 3 puanla taraf oldu.
Bu sonuçla Chelsea puanını 40'a yükselterek liderliğini korurken, Portsmouth 11 puanla ligin son sırasında kaldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla