Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 13:20   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mustafa Hocadan Lige '' Balayı '' Benzetmesi..

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah Beşiktaş`ı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi...

Siyah-beyazlı takımı takip eden muhabirlerin davetlisi olarak Arnavutköy`de sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Denizli, Delgado`nun önümüzdeki günlerde 2 ayrı testten geçeceğini ve bu testler sonucunda sezonunu ikinci yarısı takımdaki yerini alıp alamayacağının netleşeceğini söyledi. Denizli, Delgado`nun Ekim ayında hazır olmasını beklediklerini ama hala hazır olmamasının sıkıntılarını yaşadığını belirtirken, Arjantinli futbolcunun şu anda maç oynayacak fiziki kapasitesinde olmadığını belirtti.

Denizli, teknik direktörlüğe başladığı günden bu yana hücum futbolunu savunduğunu ve bu oyun anlayışıyla takımlarını sahaya çıkarttığını söyledi. Şu anda takımının bazı çevreler tarafından 4-5-1 düzeniyle sahaya çıktığının savunulmasını kabul etmeyen tecrübeli teknik adam, Siyah-beyazlı ekibin 4-3-3`e yakın, hatta bazen 4-2-4 sisteminde mücadele ettiğini ifade etti. Denizli ayrıca, 1-0 veya 2-0 galip gelmektense her zaman 6-5 kazanmayı istediğini sözlerine ekledi.

Tecrübeli çalıştırıcı bu konuyla ilgili olarak, "Gitarın varsa daha iyi ses çıkaracak düzeni bulmalısın" ifadelerini kullandı.

Denizli, Beşiktaş`ta en mutlu anının 2 kupayı kazandıktan sonra İnönü Stadı`na çıktığı gün olduğunu söylerken, geçtiğimiz sezonun 1 maçın ardından 3 gün uyumadığını da itiraf etti. Ancak Denizli, Beşiktaş`ta yaşadığı en kötü dönem olan bu maçın hangisi olduğunu söylemedi.

Denizli, şu anda ligin zirvesinde yer alan takımlar olarak, "Süper Lig`in balayını yaşıyoruz" ifadesini kullandı. Tecrübeli teknik adam bu ifadeyi neden kullandığını ise şöyle açıkladı:

"Şu anda ligin ön sıralarında bulunan takımlar kendilerini rahat hissediyorlar. Bu nedenle ligin balayını yaşadıklarını düşünüyorum. Bu duruma biz de dahiliz."

Mustafa Denizli, geçtiğimiz günlerde `30. hafta şampiyon oluruz` ifadesinin yanlış anlaşıldığını söylerken, bu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ben, `30. hafta Beşiktaş şampiyon olur` demedim. O ifadeyi kullandığım gün, `Bu sezon 30. hafta şampiyon belli olabilir` demiştim. Umarım bu takım Beşiktaş olur. Ama şu anda ligdeki manzara benim söylediklerimle uymuyor."

Öte yandan Denizli, Bursaspor taraftarının İnönü Stadı`na alınmamasını yanlış bulduğunu ve bu uygulamanın kolaycılık olduğunu savundu. Tecrübeli teknik adam, kendi sporculuk yıllarındaki taraftar portföyünü görmek istediğini belirterek, "İnönü`de 4 - 5 bin Bursasporlu, Bursa`da da aynı sayıda Beşiktaşlıyı görmeyi çok isterim. Bu konuyla ilgili yapılacak sosyal bir projenin başında olmak istiyorum" dedi.(dha)
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla