Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 13:51   #24
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hocada savunmayı İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari ve İbrahim Üzülmez'den oluştup savunmanın önünde Ernst, İbrahim Toraman ve Fink'i oynattı. Sağda Ekrem, solda da Tello forvet arkası Bobo tek forvet oynadı. Yani 11'de ki tek değişiklik Toraman yerine Tabata. Sizde bu durumda defansif bir kadro çıkarıyorsunuz ? Çünkü sizin kadronuzda da defans oynayanların sayısı ofans oynayanlardan fazla kaldı ki girilen pozisyonları değerlendirecek isim size göre Tabata bu durumda. Ben buna katılmıyor eğer öyle bir yeteneği olsa Sivas maçında girilen pozisyonların 1 tanesi haricinde diğerlerinin içinde olurdu ve gol vuruşunu yapardı.

İkinci yarı oyuna aldığınız İsmail'in tekniği çok yüksek değil hızıyla daha çok rakibini geçebiliyor. Ayrıca defansif yönü zayıf olan İsmail'i kimin yerine oyuna alacaksınız ? Tello mu İ.Üzülmez mi ?

Yusuf diyorsunuz tamam Yusuf'un tekniği çok yüksek ama fizik gücü yeterli değil bu karşılaşma için. Karşımızda fizik gücü yüksek bir takım vardı topla beraber hızlı çıkan oyunculara karşı en az onlar kadar hızlı olabilecek kademesi kuvvetli birisi bence daha mantıklı.

Rakip çok disiplinliydi hocanında amacı rakibi oyundan düşürüp sonuca gitmekti ama orada ki takımlar süper ligte'ki takımlar gibi kolay pes etmiyorlar. Durum 1-1 olduktan sonra nasıl üstümüze geldiklerini hepimiz izledik. Herkes bir takım oluştursa sahaya çıkan isimlerden 1 ya da 2'si farklı olurdu. Açıkcası elimizdeki malzeme ile yapılabilecek yemek belliydi. Hoca'dan çok bu zemini hazırlayan sene başında atıp tutan yöneticilere eleştiri yapmalıyız bence.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla