Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 17:17   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uefa Kararını Verdi Cska Devam Ediyor

Beşiktaş`ın bu sezon Şampiyonlar Ligi B Grubu`nda mücadele ettiği CSKA Moskova takımından iki oyuncu Sergei Ignashevich ve Aleksey Berezutskiy`nin Rus takımının Manchester United ile 3 Kasım tarihinde oynadığı Şampiyonlar Ligi mücadelesinden önce yasaklı bir madde içeren ilaç kullanmadıkları tesbit edilmişti.


Bu iki oyuncunun dopingli madde kullanmasının tesbitinin ardından UEFA Ignashevich ve Berezutskiy`nin Beşiktaş - CSKA Moskova maçında forma giymelerine izin vermemişti. UEFA Anti Doping kurulu daha sonra CSKA Moskova takımına genel bir doping testi yapmıştı. UEFA`nın bu test sonucu hem CSKA Moskova, hem de bu iki oyuncu hakkındaki kararı bugün netlik kazanacaktı.


Eğer UEFA Anti-Doping Kurulu Rus takımının formasını giyen başka bir futbolcuda da yasaklı madde bulsaydı, CSKA Moskova takımının Şampiyonlar Ligi`nden diskalifiye edilmesi gündeme gelecekti.


UEFA yaptığı araştırmanın soncunu bugün resmi internet sitesinden yayınladı. UEFA tarafından yapılan açıklamada CSKA Moskova takımına Anti-Doping kurallarını ihlal ettiği için 25 bin Euro para cezası verdi.


Ayrıca dopingli madde içeren ilaç kullandıkları için Sergei Ignashevich ve Aleksey Berezutskiy`nin lisanslarının geçici olarak askıya alınma durumunun devam edip etmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla