Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2006, 09:24   #1
pascalmania

pascalmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaştan Volkana kanca

BEŞİKTAŞ'TAN VOLKAN'A KANCA!.. Perşembe, 31 Ağustos 2006 Click the image to open in full size.Yeni transfer ettiği kalecisi Runje'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, ezeli rakibinin kalecisine göz dikti!.. Siyah-Beyazlı yönetim Fenerbahçe'de Rüştü'nün arkasında yedek beklemekten sıkılan Volkan Demirel'e transfer teklifinde bulundu!..
Runje'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, F.Bahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'i transfer etmek için harekete geçti.
Siyah-beyazlılar sözleşmesi Haziran 2007 tarihinde bitecek olan milli kaleciyle gizlice yaptığı görüşmede "Türkiye'nin en iyi kalecilerinden birisin. Rüştü olduğu sürece Fenerbahçe'de oynama şansın az.. Sözleşmen 2007'de bitiyor. Fenerbahçe'nin verdiği tekliften daha iyi bir teklif veririz. Düşün kararını bize bildir" dediği öğrenildi.
Beşiktaş'ın teklifi karşısında şaşıran Volkan'ın şu anda F.Bahçe'nin başarısı için çalıştığını, profesyonel olduğunu bu nedenle kulübüyle konuşmadan bir karar vermesinin doğru olmadığını Beşiktaş'a söylediği ifade edildi.
Sabah

Kim ne derse desin eziklerde oynasa da volkan şu anda Türkiyenin en iyi kalecisi bence gelse iyi olur açıkçası ben Runjeden tedirginim hem de yabancı kontenjanının birisinin kaleci için kullanılması bana saçma geliyor
pascalmania Ofline