Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 23:13   #35
barış1903
alayına isyann... ÇARŞI
 
barış1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tam barışacaklar diyorduk ki...

Tam barışıyorlardı... İki cepheden de dostluk mesajları veriliyordu. Son anda İl Güvenlik Kurulu el koydu! Bursalılar yine İnönü'ye gelmiyor. Sezonun son maçında da Kartal yapayalnız kalacak.


Click the image to open in full size.




İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar beklentileri boşa çıkardı... Bu sezon yine ne Bursasporlular İnönü'ye ne de Beşiktaşlılar Bursa'ya gidecek.
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki husumetin bu sezon bitmesi bekleniyordu... Beşiktaş’ın sembol isimlerinden Ertuğrul Sağlam’ın Bursa’nın başına geçmesi, Siyah-Beyazlılar’ın Çek stoperi Zapotocny’i Yeşil-Beyazlı kulübe göndermesi ve iki takım taraftarları arasındaki dostluk mesajlarının gönderilmesiyle birlikte bu hafta İnönü’deki maçta konuk takım seyircilerinin de yer alacağı düşünülüyordu. Ancak İl Güvenlik Kurulu’nun dün yaptığı toplantıdan şok bir karar çıktı ve Beşiktaş-Bursa karşılaşmasında konuk takım taraftarlarının statta yer alamayacakları belirtildi.

Ya Kartal şampiyon olursa?
Bu karar iki tarafta da şok etkisi yarattı. Ayrıca bu kararla birlikte ilginç bir durum da ortaya çıktı. Beşiktaş eğer ligin son haftasında şampiyonluğu ilan ederse, Siyah-Beyazlı taraftarlar bu mutluluğu ancak televizyon başından yaşayabilecek.

Tarihi karar!
Bursaspor taraftarının İnönü’ye, Beşiktaş seyircisinin Atatürk Stadı’na girememe durumu daha ne kadar devam edecek? Yönetimin istenmeyen şeyler yaşanmasının önüne geçmek için aldığı bu karara bir de şu açıdan bakmak lazım. Beşiktaş oldu ki, 34. haftada Bursa’da şampiyon oldu. Bir tek Siyah-Beyazlı taraftarın bile orada olmayacak olması ne kadar garip kaçacak, değil mi!



Şu okullar olmasa...
İl Güvenlik Kurulu ne yazık ki çağdışı bir karara daha imza attı. Bu karar, Bursaspor ve Beşiktaş taraftarını potansiyel terörist ilan etmektir. İki kulüp taraftarı arasındaki gerilimi arttırmaktan başka bir işe de yaramayacaktır. Bu yaklaşım, eski Osmanlı Nazırı Haşim Paşa’nın, “Şu mektepler olmasa, maarifi ne güzel idare ederdim” yaklaşımının günümüzdeki tezahürüdür.
__________________
Click the image to open in full size.

BEŞİKTAŞK Kapalı...
Bu aşk inönüye sığarmı be ....


OOOoooOOo Fenere DELGADO


Paylaşımlarıma yorum yapmayan
febeli olsun...!

Q7 vs GUTİ
barış1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla