Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2009, 09:57   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Türk Futbolcularına İspanyollardan Kanca

İspanyol takımları Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızlarına kancayı taktı.

Menajerlerin de devreye girmesiyle takımlarıyla sözleşmeleri bitecek olan Türk futbolcular İspanyol ekiplerine gidecek. Bundan hem menajerler hem de İspanyol takımları karlı çıkacak. En çok zararı gören takım ise Beşiktaş olacak. Çünkü siyah-beyazlı ekibin en az üç-dört futbolcusu yakın takipte...

Milliyet Gazetisi’nin İspanya Muhabiri Mehmet Çiftçi, Radyospor'da Aydın Cingöz'le Gündem programında bu iddiayı ortaya atarken, bu tür haberlerin İspanyol basınında geniş yer bulduğunu açıkladı.

Çiftçi Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’den bazı futbolcuların İspanyol kulüpleri ile görüştüğünü söylerken, "Bu futbolcuların sezon sonunda takımlarıyla sözleşmeleri bitecek. İspanyol takımları bonservis bedeli ödemeden bu futbolcuları alacak. Olan üç büyük takıma olacak. Ama en çok da Beşiktaş etkilenecek. Çünkü Beşiktaş'tan üç-dört futbolcu İspanyol takımlarının takibinde." dedi.

Mehmet Çiftçi, Türk futbolcuların İspanyol ekipleriyle transfer görüşmeleri yaptığını vurgularken, "Görüşme yapanlar Türk futbolcular ve onların menajerleri. Türk takımları elini çabuk tutmazssa İspanyollar bonservis bedeli ödemeden bu oyuncuları kadrosuna katacak.” şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla