Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2009, 22:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Denizli : Tahminlerimizin 4-5 Puan Gerisinde Kaldık

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 3-2 biten Bursaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Denizli yaptığı açıklamada "Tahminlerimizin 4-5 puan gerisine düştük. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Bugün beklemediğimiz bir hava durumu ile karşılaştık. Yağış çok hızlıydı. İlk yarıdaki bütün oyunumuzu etkiledi bu yağış. Bir mecburi ve bir de normal değişiklik yaparak 2 değişiklik hakkımızı kullanmak zorunda kaldık. Yapılacak birşey yok.

Bir kırılganlık vardı üzerimizde. Ferrari çıktıktan sonra hava toplarını alamadık. Bu bizim aleyhimize oldu. Ferrari`de kırık var. Oyuna devam etme şansı yoktu. Rüştü`nün henüz ne gibi bir sakatlık yaşadığını bilmiyoruz. Kontrolleri yapılacak.

Türkiye`de bugüne kadar hakemliğe en fazla destek verenlerden biriyim. Ama bugün 1 değil, 2 değil 3 tane elle oynama oldu aynı oyuncunun. Biz ekstra birşey istemiyoruz. Oyun kuralları neyse onun uygulanmasını istiyoruz. Doğal olarak kullanması gereken kartları kullanmayınca oyuncularımızın da sinir seviyeleri yükseliyor. Ama biz tabii ki bunların arkasına saklanmıyoruz. Bu takımın hakkını aramak herhalde bizim de son derece doğal bir hakkımız. Biz tamamen ortada bir değerlendirme biçimi istiyoruz.

Umduğumuzun çok gerisinde kalmadık. Ama iyi bir seri yakaladıktan sonra son 3 haftada kaybettiğimiz bir 7 puan var. Biz düşündüğümüzün 5 puan gerisinde bitirdik ilk yarıyı. Ama bu telafi edilecektir. Fakat dediğim gibi bu kaybettiğimiz 7 puan tahminlerimizin çok üstünde oldu. Biz bu dönemi asgari 5 puan alarak geçmek istiyorduk." dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla