Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2009, 07:59   #1
forza-kartal
 
forza-kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferrari'nin Elmacık Kemiği Kırıldı !

Bursaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Matteo Ferrari şoku yaşanıyor. Bursaspor ile oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında sakatlanan İtalyan futbolcunun elmacık kemiği kırıldı.

Karşılaşma sonrasında kameraların karşısına geçen Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli hem Ferrari hem de maçın ilk yarısında omuzundaki sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Rüştü'ün son durumlarıyla ilgili bilgi verdi.
Elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle hastaneye kaldırılan İtalyan oyuncunun yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.
Bu arada İtalyan oyuncunun, göz çukurunun tabanında kırık olduğunu belirten Ferrari’yi kontrol eden doktor ise" görmesinde problem yaşanmazsa ameliyat olmasına gerek yok” açıklamasını yaptı.

İtalyan oyuncuyla çarpışan Fink'in ise kafasının iki yerinde yırtık olduğu ve durumunun kontrollerin ardından netlik kazanacağı öğrenilirken, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp yerini genç kaleci Korcan'a bırakan Rüştü Rençber'in de adalesinde çekme olduğu, bu oyuncunun kesin durumunun bugün çekilecek ''MR''ın ardından netlik kazanacağı kaydedildi.
__________________
Click the image to open in full size.

Açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı , Alayınız Gelse Yıkamaz Şanlı Beşiktaş'ı !
forza-kartal Ofline   Alıntı ile Cevapla