Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2009, 10:54   #14
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bobonun yerinde olsam hic gol atmam , adam 750000 euro aliyor senelik ama nobre gibi senede 1 gol atan adama 2,5 milyon euro veriyorlar , bütün sorunlar burda basliyor gecen sene takimin yükünü cekenler hicbirsey yapmayanlaran daha az para aliyorlar...simdi tek suclu bobomu oldu yani , bursa kacirdiklarini atsaydi hakemde bize iki golü hediye etmeseydi macin sonucu ne olurdu onuda sen düsün....besiktasin bu durumda olmasinin tek suclusu vardir oda mustafa denizlidir demirörenden bile daha fazla sucludur
orda sonuna kadar haklısın nobre delgado nihat dünyanın parasını alıp hiçbirşey vermediler. bu yönetimin aptallığıdır ve bunu dışında bidünya daha salaklıklarını sayarız. mustafa denizli futbolcunun alacağı paraya nasıl karışıcağını anlamadım öyle olsa herkes hocaya cephe alır.mustafa hocada herkese aynı parayı vermeyi tercih ederdi.
bursa zaten galip bizden daha iyiydi benim demek istediğim kazansak buna rağmen kimse konuşmıcaktı. ben kaybetmemizden dolayı çok mutsuz değilim hakem hatası ile kazanmak istemiyorum.
hocanın sığınıcak çok mazereti var. ferrari ve rüştü çıkmasa bu maç böyle bitmezdi ama iyikide bitti.