Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı
tamam zapo için dediklerin doğrudur ama Ertuğrul için dediklerine zerre kadar katılmıyorum adam dünkü maçta ne yaptıda sanki bu kadar üstüne gittiniz anlayamadım doğrusu. |
ya cagla mesle ertugrul denen sahsin dün birsey yapip yapmamasi degil,gecen sezonki macta takimina yerden kalkmayin diye komut vererek maca özel hazirlamisti,ama yapsin önemli degil,sadece benim zoruma giden,senin bjk camiasiyla ve enönemlisi bjk lilarla hicbir sorunun olmadi,sana bütün camia bjk li olmadigin halde,israr edilmesine ragmen yinede ben bjk liyim dememene onun yerine bjk yi seiyorum dedigin halde herkes sana sahip cikmis bagrina basmis,senin husumetin olacaksa demirörenle olacak,o senin arkandan polüm yapmis.ama istifa ettikten sonra bana hicbir güc devre arasi takim calistirtamaz dedigin halde,ben bundan sonra türkiyede katiyen calismayacam,ilk avrupaya gidecem sonra geri dönerim dedigin halde,sana türkiyenin iyi kulüplerinden iyi hemde cok iyi teklifler geldigi halde elinin tersiyle ittikten sona,bjk ve bjk lilara kendilerince husumeti olan,biraraya geldikleri yerde bjk ya ana avrat küfreden bursanin daha ilk teklifine hic düsünmeden evet dedin.sart mart kosmadan hemde.ben nasil anlastigini cok iyibiliyorum.evet caglacim iste benim hazmedemedigim bu.yoksa ertugrul kayseriyi calistirirkende camimizi birkac kez yakmisti,önemli degil o.ama kimse bundan sonra onun icin bana demesin GERCEK BJK LI;DOGUSTAN BJK LI ADAM GIBI ADAM SÖZÜNÜN ERI.bunlarin hicbiri degil,allahimin kutsal adi üzerine yemin
ederimki ertugrul bjk li olmadi hicbir zaman,vede adam gbi adam madam degil.