Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 02:05   #122
ferres
 
ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yeter ya şuan hoca değişse bundan iyi olmayız bu bir gerçek. d.bakır maçında 6 pastan gol kaçır hocaya laf edilsin bursa maçı olmadık şeyler olsun yağmuruydu sakatlığıydı vs. yine hoca suçlu.
ben takımdan memnunmuyum kesinlikle hayır ama hocaya yüklenmek gereksiz ilerideki adamlar ama o sebepten ama bu sebepten formsuz ve mutsuz hoca ne yapsın.
kulübün hem basın sözcülüğünü hem psikiyatristliğini hem teknik drektörlüğünü yapıyor.

bu kulüp demirörene rağmen hala buradaysa bu denizlinin sayesindedir.
vallahi bravo yani ya ben futboldan anlamiyorum yada sen, madem bu hoca iyi hocaydida almanyada ikinci ligteki takimi 3. lige düsürdü irandan kovuldu 2-3 sene issiz kaldi yorumculuk yapti sonra uydurma dogustan besiktasliyim laflariyla hop besiktasin basina geldi gecen sene ertugrul hocanin takimini devraldi maglubiyetimiz yoktu sonra hoop ilk yariyi altinci bitirdik, sonra falciliga basladi ve eziklerle cinconlarin malliklarindan dedigi tuttu...ama bu sene kendi kurdu takimini ve okadar havalara girdiki hazirlik dönemi bile gecirmedik, sezon basi kümede kalmaya oynuyorduk sonra ezikler maci haric 6 maci sansa bala kazandik ve bir anda ortaya cikti yine bizim falci ve ilk yariyi lider kapatir 30. haftada sampiyonlugumuzu ilan ederiz dedi ama bu sefer falcilik tutmadi...arkadasim bu adam besiktasi zerre kadar düsünmüyor sirf kendisini ön plana koymaya calisiyor reiting yapmaya calisiyor aciklamalariyla salliyor iste nasrettin hoca msali ya tutarsa...besiktasi siradan bir anadolu klubü haline getirdi denizliyle demirören 9 defans futbolcusuyla maca cik sonra belki 1 gol atar kazanirim bumu taktik bumu büyük takim, yemin ediyorum eskiden iki elim kanda olsa besiktasin hicbir macini kacirmazdim ama simdi denizli geldiginden beri hicmi hic zevk almiyorum adamin suratini televizyonda gördügümde sinir tepeme cikiyor , gelecegimizle oynuyor bu adam tüm gencleri teker teker harciyor, ama size göre dünyanin en iyi teknik adami ee nede olsa gecen sene iki kupa aldiya...ben ilk geldigi günden beri her mac sonrasi defolup gitmesini istedim ama adam bir yerlesti pir yerlesti demirörenle beraber koltuga...wolksburg macindada alman spikerin dedigi gibi "bu takimin bir sistemi falan yok sansa oynuyorlar "baska söze gerek varmi adam bir macta sizin büyük hocanizi cözdü, bu arada topcularin formsüz olmasi ve bukadar cok sakat futbolcumuzun olmasi sence bir tesadüfmü yoksa becerisizlikmi ?

Konu ferres tarafından (20-12-2009 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla