Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 15:04   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Villa Rahat :1-0

İngiltere Premier Ligi'nde oynanan 18. hafta mücadelesinde, temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City, Villa Park Stadyumu'nda Aston Villa'nın konuğu oldu ve maçtan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede, Aston Villa'ya galibiyeti getiren gol, 61. dakikada John Carew'den geldi. Eski bir Beşiktaşlı olan John Carew, yedek kulübesinde başladığı karşılaşmanın 24. dakikasında, Emile Heskey'in sakatlığı nedeniyle oyuna dahil oldu.
Temsilcimiz Tuncay Şanlı ise karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Takımının hücumlarında kilit oyuncu görevi gören Tuncay, çok çabaladı, çok mücadele etti ancak Stoke City'i yenilgiden kurtaramadı.
Bu sonucun ardından Aston Villa ligde 35 puana yükseldi. Son 3 maçından galibiyetle ayrılan Martin O'Neill'in ekibi, Stoke City maçıyla beraber serisini 4 maça yükseltti. Stoke City ise Villa Park'tan puansız dönerek, 21 puanda kaldı. Son 3 maçtır galibiyet alamayan T. Pulis'in ekibi, 3 puan özlemini, 1 maç daha artırdı.
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla