Alıntı:
deja_vu´isimli üyeden Alıntı
bence i,lk sen gitmelisin!... futbolu bilmeyen biri bile o sahada yusufu oyuna sokmaz ya şaka gibi.... inanadığın şeyleri açıklarsan kimin neye inanıp inanmadığını anlarız  |
ya beyler yusufu oyuna almasi neden bukadar sasirtti sizi anlamiyorum.ilkyaridaki saha zemini ile ikinci yaridaki saha zemini arasiondaki farki herkes gördü.evet ikyarida gercektende top oynanmayacak kadar berbatti,ama ikinci yari tac kenarlarinin bir bölümü disinda saha tümüyle oynanmaya müsait duruma gelmisti,zaten bunun sahesinde iki üc top yaptikta golleri bulduk.vede skor üstünlügümüzü korumak icin sahanin belirli bölgelerinde top saklayip oyunu sogutacak bir adama ihtiyac vardi buda ya yusuf ya tabatadir,tabatayi ben olsam bende sokmazdim,yusuf dogru bir secimdi,saha top tutmaya müsaaitti ikinci yarida top sürmeyede müsaitti,sakin kimse bunun aksini iddaa etmesin cünkü hersey ortada.tamam ikinciyaridaki saha zemini okadar iyi degildi ama ilkyaridaki zeminle karsilastirildiginda 10kat daha iyidi.enazindan pas attiginda top yerine gidiyordu,ilkyarida 3metre yanindakine bile pas gitmiyordui