Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 22:25   #33
TOPRAK
Gurbetci KartaL

TOPRAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vay vay..Ne çabuk harcadınız yaw Yusuf'u..Geçen sene şampiyon olurken, Bu adamın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz..Yusuf bu sahada oyuna girermiymiş,bal gibi girer efendim.. Yusuf sahanın kuruduğu bir zaman diliminde son 15 dakikada oyuna girdi,Yusuf sahaya girdiği zaman sahada su birikintisi falan kalmamıştı bana ayak yapmayın..Yusuf bırakın da bu sahada 15 dakika oynasın..Yusuf o kadar Futbolcudur hani..

Oyuna İbrahim Kaşı alsa sonuç gene hüsran olsa sizin neler diyeceğini çok iyi biliyorum ben..Vay efendim Stoper oyuna aldıda,takımı iyice geriye çekti de,korkak denizli gene korktu falan filan kelle gövde koparacaktınız yine..Ferrari sakatlandığında İbrahim Kaşı oyuna herkes alır..Ama Mustafa Hoca oyuna Yusuf'u alır Fark Burda..Ya cidden futbolu bilmiyorsunuz yada işinize gelmiyor doğruları konuşmak..Ama hangi hoca size yaranabiliyor ki Mustafa Hoca yaransın..

Nobre ile niye başlamaz,Bobo bu havada oynar mı ? gibi komik yorumlar yapmayın bana..Nobre ile başlasa Boboyu yedek soyundursa burda kıyamEt kopartınız siz..Çok iyi biliyorum sizi ben , onun için SAMİMİ olun..

samimiyete pek gerek yok gercekler var ortada o saha sartlarinda yusuf degil ugur girmeliydi oyuna belki hoca yusuf topu ilerde tutar birde calim atar gol pasi verir diye dusundu ama defansi unuttu hoca