Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 23:24   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cranberries Yeni Albümü İçin Çalışmalara Başladı

Click the image to open in full size.

The Cranberries 8 yıl aradan sonra yeni albümleri için hazırlıklara başladı.

İrlandalı grup geçtiğimiz günlerde düzenleyeceği turlar için 6 yıl sonra tekrar toplanmış, ve grubun solisti Dolores O’riordan bu toplanmanın yeni şarkılara da imza atacağını belirtmişti.

Dolores O’riordan ayrıca yeni albümle piyasaya tekrar girmenin çok güzel olacağını ve bu albümünün olmaması için hiç bir neden göremediğini söyledi. Yeni albüm fikrinin her zaman akıllarında olduğuna dikkat çeken Dolores, bu albüm için oldukça umutlu olduğunu da belirtti.

Eğer The Cranberries bir albüm çıkaracak olursa bu albüm 2001 yılında çıkardıkları ‘Wake Up and Smell the Coffee’ albümünden sonra ilk albümleri olacak ve görünüşe göre Dolores O’riordan yeni albümlerinin olabildiği kadar iyi olmasını istiyor.

İrlandalı şarkıcı Dolores O’riordan bir gazeteye verdiği röportajda yeni albümün şarkılarını oluştururken beraber çalıştığı The Cranberries’in gitaristi Noel Hogan‘ın kendisine sürekli besteler gönderdiğini ve kendisinin de sürekli şarkı yazdığına değindi. Kötü bir albüm çıkarmanın hiç bir mantığı olmadığını ekleyen Dolores, yaratıcılık pınarında fazlasıyla fayadalanmaya çalıştıklarını söyledi.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla