Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 13:03   #11
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rahmetli Vedat Okyarin bir lafi vardi: Etmi balikmi anlayamadik derdi. Tabata buyuk takimda neyapar hala soru isareti.Ben cok umutlu degilim.Ama forumdaslarin daha once onlarca sans bulmus,buldugu sanslari kotu kullanmis Delgadoyu kurtarici gibi gormesini ve Tabatayi bir kalemde silmesini anlamiyorum.Tamam 8 milyon etmez,Bjk nin kurtaricisi olamaz v.s. Ama tum bunlar Tabatabin sucu degilki.Bu bir yonetim ve teknik heyet skandali.Eger Denizli onay vermedigi bir transferin yapilmasina izin veriyorsa ya da 8 milyona bir oyuncu aldirip ondan yararlanmiyorsa bu suca ortaktir.
Katılıyorum...Denizli Nihat'a verdiği şansı Tabata'ya vermedi ki adam çıksın topunu oynasın...En zor maçlarda sürdü sahaya Tabata'yı, ama biz geldiğinde de dedik, bu adamdan çok şey beklemeyin, iyi oyuncudur ama bir kurtarıcı değildir, büyük maçların oyuncusu değildir diye...Hoca Manisa maçın, Diyar maçlarında niye oynatmaz, niye Nihat'a verdiği şansları Tabata'ya vermez anlamak mümkün değil...Madem istemiyordu, ne diye aldırdı sormak lazım...Az buz bi para da değilki yaf...