Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 13:28   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Utah Charlotte’u Deplasmanda Yendi

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz deplasmanda Charlotte Bobcats'i 110-102'lik skorla mağlup etti.

İŞTE MEHMET OKUR'UN 11 SAYI ATTIĞI MAÇIN ÖZETİ (VİDEO)

Time Warner Cable Arena'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Utah Jazz'da temsilcimiz Mehmet Okur mücadeleye ilk 5'te başlarken, 32:38 dakika sahada kaldı. Mehmet Okur bu süre içerisinde 11 sayı kaydederken, 7 ribaund aldı ve 3 de asist yaptı. Carlos Boozer 22 sayı, 11 ribaund, 4 asistlik performansı ile Utah Jazz adına sahanın en skorer ismi olurken, benchten gelen isimler C.J. Miles 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Paul Millsap 18 sayı, 4 ribaund, 1 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Konuk ekip Charlotte Bobcats'te ise Gerald Wallace 30 sayı, 13 ribaund, 5 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi olurken, galibiyetin de mimarı oldu. Charlotte Bobcats'te galibiyete katkıda bulunan diğer isimler 18 sayı, 4 ribaund, 3 asistlik performansı ile Stephen Jackson ve 16 sayı, 1 ribaund, 1 asistlik performansı ile benchten gelen isim D.J. Augustin oldular. Charlotte Bobcats bu sonucun ardından son 5 maçtaki 4. mağlubiyetine imza attı.
Utah Jazz sıradaki karşılaşmayı pazartesiyi salıya bağlayan gece deplasmanda Orlando Magic ile oynarken, Charlotte Bobcats ise pazarı pazartesiye bağlayan gece deplasmanda New York Knicks ile mücadele edecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla