Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 14:31   #13
alikaya
 
alikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tabata

Alıntı:
OutKast´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teknik direktör Denizli'nin, son iki maçtır forma şansı tanımadığı Tabata, kupadaki Manisa karşılaşmasında görev bekliyor.

Yedek kalmayı dert etmeyen Brezilyalı, “Benim için yedek kalmak önemli değil. Şans verildiği zaman, sahada elimden geleni yapmak istiyorum. Söylentilere kulaklarımı tıkadım. Beşiktaş’ta kalmak ve şampiyonluk için ter dökmek amacındayım” dedi.
önce şunun adını koyalım.Tabata'yı başkan Demirören; sırf G.Antep başkanıyla olan ticari ilişkilerine dayanarak yani ahbap çavuş ilişkisine binaen aldı.daha sonra Denizli'yi arayarak haberdar etti Denizlide olmuş artık kötü oyuncu değil diyerek kabul etti.Denizlinin kabahati varmı?
İlk etapta yok gibi gözüküyor fakat işin aslı öyle değil.Denizli tavrını koyarak bu takımın tek sorumlusu benim,burda transfer bana sorularak yapılır,burda benim kariyerim söz konusu bana sormadan ,danışmadan transfer yapacaksanız buyrun teknik direktörlüğüde siz yapın demesi gerekirdi.
Gelelim işin Tabata kısmına; Tabata kötümü hayır değil.Fakat bu noktda değişik argümanlar devreye giriyor
1-Tabata G.Antepteki ortamı buklamamış olabilir.
2-Beşiktaştaki oyun sistemi kendisine ters gelmiş ve takıma uyum sağlayamamış olabilir.
3-Beşiktaş gibi büyük bir camiada oynamanın ağırlığı altında ezilmiş olabilir çünkü burda herşeyi gözönünde olduğundan dolayı eleştriler çok oluyor ve dozuda yüksek oluyor'ki bende böyle düşünüyorum.
Aslında Tabata kötü futbolcu değil Delgadonun yokluğunda mutlak surette şans verilmesi mutlak surette kazanılması gereken bir oyuncu
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Cagla tarafından (21-12-2009 Saat 16:53 ) değiştirilmiştir..
alikaya Ofline   Alıntı ile Cevapla