Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 14:34   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus çalkalanıyor!

İtalya Serie A takımlarından Juventus'un lig sonuncusu Catania'ya kendi evinde 2 - 1 yenilmesinin ardından, teknik direktör Ciro Ferrara'nın gönderilmesi gündeme geldi.
Torino'da oldukça ağır hava koşulları altında yapılan karşılaşmada Juventus, güneyin temsilcisi Catania karşısında etkisiz bir futbol sergiledi. İlk yarının 23'üncü dakikasında Catania'nın kazandığı penaltı atışını Martinez gole çevirdi. İlk yarı böyle sonuçlanırken, ikinci yarının 66'ncı dakikada Juventus Salihamidzig ile bereberliği yakaladı ancak sevinci uzun sürmedi. Catania 87'nci dakikada Catania Izco ile öne geçti ve bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu.
Böylece Catania 1963 yılından beri ilk kez Torino'da bir maç kazanmış oldu.
OLAYLAR ÇIKTI
Takımlarının üst üste beklenmedik yenilgiler alması üzerine sinirlenen Juventus taraftarı, maç sırasında "Takıma sırtımızı dönüyoruz" yazılı dev bir pankart açıp, sahaya arkalarını dönerek kendi takımlarına tepkilerini gösterdiler.
İkinci yarıda da futbolcu ve menejerlere da hakaretler etmekten geri kalmayan fanatikler, "Zenci bir italyan yoktur" şeklinde ırkçı söylemlerde de bulundu.
Juventus taraftarı maç öncesi de Catania futbol takımını sahaya getiren otobüsü yumurta yağmuruna tutmuştu.
FERRARA YOLCU
Ligdeki kötü gidişle eleştiri oklarını hedef olan Ferrara'nın, maç öncesinde, "Bu benin son basın toplantım olmayacak" şeklinde açıklama yapmış olmasına karşın, bu yenilginin ardından koltuğundan olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla