Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 21:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Youla : "Rıza Hoca Sahtekar"

Click the image to open in full size.
Kadro dışı kaldıktan sonra apar topar Eskişehir'i terk eden Youla, Fransa'ya gider gitmez Başkan Halil Ünal ile teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında çok ağır sözler sarfetti.

Youla şunları söyledi: "Rıza Çalımbay hoca tam bir 'sahtekar'. Bir daha kesinlikle o adamla çalışmam. Yönetim de onun gibi. Rıza hocayla konuşuyorsun başka şey söylüyor, yönetim ile konuşuyorsun başka şey söylüyor. Hepsi benim arkamdan konuşuyor. 2 gün önce çok önemli maç vardı. Ben ona da katıldım ve çok iyi oynadım. Beni 2 ay sakat şekilde oynattılar."

"BAŞKAN DEĞİL, TAM BİR YALANCI"
"Kulüp Başkanı Halil Ünal, başkan değil, tam bir yalancı. Rıza Çalımbay sürekli başkanın arkasından konuşuyor. Bana 'Onlar yönetici falan değiller, onların hepsi yalancı. Sen onları boşver bana inan' dedi ama en ufak bir şeyde kendisini kurtarmak için bu yola başvurdu."

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF VAR"

"Rıza Çalımbay o kulüpteyken ben asla bir daha oraya dönmem. Ancak Türkiye'ye dönebilirim. Türkiye Ligi'nde büyük bir takımdan ciddi bir teklif var. Hangi takım olduğunu şimdi söylemeyeceğim ama ilerleyen günlerde kesinleşecek."

"DEFOL BURADAN"

Gineli oyuncu, Süper Lig'in 10. haftasında oyanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçtan önce de Rıza Çalımbay ile tartıştıklarını kendisine "Defol buradan, sana ihtiyacım yok" dediğini söyledi.

Youla sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş maçı öncesin bana bunları söylüyor, sonra da Antalyaspor maçından önce de bana diyor ki 'Sana ihtiyacım var'. O büyük maçta bana ihtiyacı yoktu da bu maçta mı bana ihitiyacı var? Ben hiçbir şey anlayamadım".

"YOULA'YI MAHKEMEYE VERİYORUM"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, iddialar sonrasında bir açıklama yaptı ve Gineli oyuncuyu mahkemeye verdiğini söyledi.

KAYNAK: Hürriyet
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla