Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2009, 12:12   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Utah, Orlando'yu Geçemedi

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Amway Arena'da Orlando Magic'in konuğu olan milli basketbolcu Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, rakibine son 7 dakikasına 84-79 önde girdiği maçta, Orlando'nun son dakika üçlüklerine cevap bulamayınca 104-99 yenildi. Utah, Doğu Yakası Deplasman Serisi'nin 4. maçında 2. yenilgisini aldı.

MEMO'LU UTAH'IN, ORLANDO'YA KAYBETTİĞİ MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (VİDEO)

Orlando Magic'te oyuna kenardan dahil olan J.J Reddick, 7/9 genel şut ile oynayıp 24 dakika süre alığı maçı 20 sayı ile tamamlayarak karşılaşmaya damgasını vurdu. Orlando'nun yıldız isimlerinden Dwight Howard 21 sayı, 9 ribaund, 5 blok ile etkili bir oyun ortaya koyarken, Rashard Lewis 18 sayı, Vince Carter 18 sayı, 9 ribaund ile maçı tamamladılar. Bu galibiyet ile Orlando, Utah Jazz ile oynadığı son 7 maçın 6'sını kazanmış oldu. Orlando Magic ayrıca ligde oynadığı son 13 maçta 10. galibiyetini aldı.
Utah Jazz adına takımın en skorer oyuncusu maça kenardan dahil olup 20 sayı kaydeden Paul Millsap oldu. Yine maça kenardan katılan bir diğer Jazz oyuncusu Andrei Kirilenko da 14 sayı, 6 ribaund ile maçı tamamladı. Utah'ta ilk beş başlayan oyuncular arasında Deron Williams 18 sayı, 12 asist ile 'double-double' yaptı. Uzun bir sakatlıktan sonra Magic karşısında bu sezon ilk kez, ilk 5 başlayan C.J Miles ise 13 sayı, 5 ribaund ile oynadı. Carlos Boozer ise maçı 17 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 1 blok ve 2 top kaybıyla tamamladı.
Zaman zaman faul problemi yaşayan ve maçı beş faul ile tamamlayan milli basketbolcu Mehmet Okur ise 7 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 1 top çalma, 1 blok ve 2 top kaybıyla oynadı. Maçta 35:50 dakika süre alan ve sadece 8 top kullanabilen milli oyuncu kullandığı şutların sadece 3'ünde basket buldu.
Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla