Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2009, 11:40   #17
omen

omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oldu valla sahip çıkalım hepsine. Baki Mercimeki de geri getirtelim. Nasıl olsa vefalı kulübüz amacımız başarı değil amacımız vefa. Ha vefa demişken nihat efendi Metinden, Feyyazdan, Gökhandan, Recepten daha mı değerli ki gönderilmesin. Onlar ki bir kalemde silinipp atılmışlardı nihatın nesi onlardan değerli.

Neymiş kariyeri varmış şuymuş buymuş,ee hani nerde ne işe yaradı Nihatın ispanyada gol krallığında 2. sırada olması. Bunun için bize ne gibi yararı oldu. Sürekli yaptıklarından yüzü kızaran verdiği beyanlarla kendini rezil eden bir Nihat.

Neymiş yönetim ısrar etmiş. Behey adam hani beşiktaşlısın ya hani senin kendi kulübün ya neden adamları peşinden o kadar koşturttun, neden değerinin 6 katına nazlana nazlana imza attın. A tabi bunlarda beşiktaş sevgisinden kaynaklanıyo.

Hiç utanmıyor ya hem Beşiktaşlıyım diyor hem de onlar beni istedi zorla geldim diyor.

Daha ilk haftalarda başlık açmıştım nihat olmaz diye hala söylediğimin arkasındayım. O paraya en azından bir sezonda bize 15-20 maçı çevirebilecek adam alabilirdik. Biz kimi aldık bize bir sürü maçı çeviremeyen bitmiş birini.
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla