Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2009, 12:12   #1
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 .... Kısa Bir Değerlendirme....

Ne umutlarla başlamıştık yeni sezona , gecen senin 2 kupa şampiyonu Beşiktaş sahalara inecekti. Güzel bir yaz geçirmiştik her yerde kutlamalar eğlenceler yaz boyunca devam ediyordu. Kuru çeşme arenada yapılan kutlamalarda bu eğlence zirveye doğru çıkmştı, hata oraya gelen Beşiktaşlılar quaresma diye inletiyordu arenayı. Lig öncesi Beşiktaş hazırlıklarını Ümraniye de tamamlayıp Barış kupası için ispanyaya giden karakartallar lyon ve porto yapılan hazırlık maçları taraftarına umut vermişti. Sonra dan gelen Süper kupa maçı yenilmemize rağmen herkes takımdan umutluydu. Ligler başladı takım iyi mücadele ediyor ama gol yollarında ki sıkıntı herkesi derin derin düşündürmeye ve rakiplerimizin 8 de 8 , 6 da 6 yapması karakartalla gönül veren taraftarların şampiyonluk gidiyor düşüncesi kaplamıştı. Peşpeşe gelen galibiyetler takımın bazı bölümlerde iyi futbol oynaması ve Eskişehir, Trabzon, Sivas ve Fenerbahçe galibiyetleri taraftarı birden heveslendirdi. Ardından gelen ManU galibiyeti bir pastanın kreması gibi geldi Beşiktaş’a gönül verenler için..

Sonra dan oynan 5 maçın kazanılamaması herkesin üstüne karabulutlar gibi çökmüştü, oynan kötü futbol alınan skorlar ACABA sorusunu yine akıllara getirmişti. Taraftarlar için tekrar sıkıntı günler başlamıştı, peki niye bu takım bu kadar istikrarsız bir görüntü içinde!!!!

1: herkes bunu bilmeli ki oyuncu kalitemiz çok düşük…

2: yapılan transferlerin hiç birinde tam verim alamadık( Ferrari hariç)

3: Nihat a verilen yüksek miktardaki para diğer oyuncular için sıkıntı oluştu( basta tello bobo)

4: yapılan transferlerin yanlış olması ve gönderilen oyuncular kadar kaliteli olmaması

5: Mustafa denizlinin takıma eskisi kadar kendini verememesi… vs vs

Futbol 3 neticeli bir oyundur kazanmakta var kaybetmekte , artık bizler kendimize bakmalıyız ve bu soruyu kendimize sormalıyız : BİZ KİMİZ.??? Bizden başka dostu olmayan Beşiktaş’ı 3 kuruşluk karaktersiz kişilere bırakmamalıyız netice ne olursa olsun. Tabi ki de tenkitlerimizi yapacagız bu bizim en doğal hakkımızdır. Ama Beşiktaş a yakışır şekilde olacak bu tenkitler (bjk bu maçta yenilir cinsinden degil). Kısacası herkes gibi büyük umutlarla başlamıştık yeni sezona umudumuz hala devam ediyor kimilerin çok kimilerin az buna saygı duyarız. Bu Beşiktaş bizim HERŞEYİMİZDİR bu sezon bu futbolcularla geçecektir biz taraftarların yapacağı tek İŞ bu takımı her sonuçta desteklemesidir. Bunun için takıma köstek olmayalım destek olalım..
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla