Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 03:11   #10
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Silivrili´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben geldim ve gidiyorum!!

Ayrı bir başlıkda açmıyorum..Burada paylaşayım.Bir üyenin Forum sponsoru olarak nickini gördüm, bu beni rahatsız etti.İleride doğabilecek tartışmalarda yalnız kalabileceğimi hisssettim.

Nede olsa sponsor.

Herşey için teşekkür ederim.Her ne kadar tanışmasakda hepiniz Karakartalsınız.Neyse!!!

Ben popilüzmimi başka yerlerde yapayım ..

saygı ve sevgiler..
Amman hocam sen ne yaptın yaa..Forum Sponsoru demek ,o senin anladığın anlamı taşımıyor valla,o sıfatı görünce ben de çok korkmuştum..hah dedim tamam yarın gelip bi de benden para isterler ama anlamının başka olduğunu söyleddiklerinde de bayağı bi sevindim emekli maaşımı kurtardım diye.. Hocam,bu forumda kimse kimseyi yalnız bırakmaz..ama adı üzerine "tartışma" ya katılanların bir kısmı bir tarafta ,bir kısmı da diğer tarafta olacaktır..Ben sana "populizm" yapıyorsun diye yazdığımda kesinlikle bir suçlama değil,algıladığım bir tespiti yazdım..bunun için gidersen çok üzülürüm..üstelik yaş olarak da bana yakın olduğunu düşünüyorum ve geldiğin için de çok sevinmiştim.. Ben foruma çok katkıda bulunacağına inanıyorum ve kalmanı istiyorum dostum..
Üstelik ,aşağı yukarı da aynı coğrafyadanız..ben de Mimaroba'dan katılıyorum..
Sevgiler ,saygılar..

İrfan Kayahan